The Repository of VTEI
id: 27452
Title: Розробка технології та рецептури овочевих салатів для профілактики авітамінозу (за матеріалами ПП «Беатріче», ресторан)
Authors: Коверзнєв Д.П.
Keywords: технологія, салати, овочі, вітаміни, інгредієнти, авітаміноз, властивості, показники якості
Date of publication: 2022-02-14 12:21:16
Last changes: 2022-02-14 12:21:16
Year of publication: 2022
Summary: В роботі досліджено технологічні особливості приготування овочевих салатів з метою профілактики авітамінозу. Обґрунтовано доцільність використання броколі, часнику, мікрозелені, помідорів, насіння гарбуза, петрушки та оливкової олії як функціональних інгредієнтів у рецептурі розробленого салату «Vitamine vere».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27452
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27452.pdf Size : 206992 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge