The Repository of VTEI
id: 27454
Title: Удосконалення технологї виробництва цукру-рафінаду (за матеріалами ТОВ «Цукорагропром»)
Authors: Сидоренко В.В.
Keywords: цукор, цукор-рафінад, технологія, виробництво, ароматизатори
Date of publication: 2022-02-14 12:25:09
Last changes: 2022-02-14 12:25:09
Year of publication: 2022
Summary: В роботі обґрунтовано доцільність удосконаленої технології виробництва цукру-рафінаду з використанням ароматизаторів «Карамель», «Ваніль» та «Лаванда».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27454
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27454.pdf Size : 177212 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge