The Repository of VTEI
id: 27461
Title: Удосконалення технології виробництва варених ковбас (за матеріалами ПП «Хмельнийький комбінат агропродукт»)
Authors: Дикий Р.В.
Keywords: технологія виготовлення ковбас, пектин, пшенична клітковина, рослинні добавки
Date of publication: 2022-02-14 12:41:49
Last changes: 2022-02-14 12:41:49
Year of publication: 2022
Summary: В роботі досліджено доцільність використання пшеничної клітковини з пектином гарбуза у складі варених ковбас, що дозволяє одночасно покращити технологічні та споживні характеристики варених ковбасних виробів та їх безпечність.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27461
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 38 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27461.pdf Size : 176767 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge