The Repository of VTEI
id: 27463
Title: Поліпшення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна (за матеріалами ресторану «Меланж»)
Authors: Пашинська К.М.
Keywords: борошно цільнозернове, солод житній, закваска, документація, показники якості, санітарія, безпека
Date of publication: 2022-02-14 12:43:05
Last changes: 2022-02-14 12:43:05
Year of publication: 2022
Summary: В роботі розглянуто особливості використання житнього борошна у приготуванні нових сортів хліба, його переваги та недоліки у порівнянні з іншими видами борошна.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27463
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27463.pdf Size : 179869 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge