The Repository of VTEI
id: 27464
Title: Удосконалення технології виробництва макаронних виробів (за матеріалами кафе «Мангал»)
Authors: Расулов Х.І.
Keywords: макаронні вироби, натуральні барвники, бета-каротин, ламінарія
Date of publication: 2022-02-14 12:43:39
Last changes: 2022-02-14 12:43:39
Year of publication: 2022
Summary: Наведено аналіз використання бета-каротину та ламінарії сухої у виробництві макаронних виробів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27464
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27464.pdf Size : 174213 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge