The Repository of VTEI
id: 27465
Title: Удосконалення технології виробництва варених ковбас функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»)
Authors: Богдан Н.А.
Keywords: технологія, ковбаса, амарант, суперфуд, амаретовий шрот, гречка, насіння льону
Date of publication: 2022-02-14 12:44:19
Last changes: 2022-02-14 12:44:19
Year of publication: 2022
Summary: Обгрунтовано дослідження стосовно вдосконалення технологічного виробництва варених ковбас функціонального призначення шляхом використання екологічних суперфудів українського призначення та корисних елементів в універсальних теплокамерах з програмним управлінням.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27465
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 48 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27465.pdf Size : 183346 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge