The Repository of VTEI
id: 27474
Title: Розробка технології виробництва фалафелю з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами готельного-ресторанного комплексу «Собкофф»)
Authors: Кучерявий А.О.
Keywords: технологія, сировина, рецептура, фалафелі, якість, харчова цінність
Date of publication: 2022-02-14 12:50:44
Last changes: 2022-02-14 12:50:44
Year of publication: 2022
Summary: В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виготовлення фалафелю, проаналізовано діючі технології приготування фалафелю, рекомендовано введення в рецептуру фалафелю (20-25% від норми нуту) нетрадиційної сировини у вигляді пюре гарбуза або пюре топінамбура.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27474
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27474.pdf Size : 211766 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge