The Repository of VTEI
id: 27493
Title: Удосконалення стратегії збуту готельного продукту (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу "ВікЖан")
Authors: Томусяк К.О.
Keywords: ресторанний бізнес, збутова політика, стратегії збуту
Date of publication: 2022-02-14 15:40:33
Last changes: 2022-02-14 15:40:33
Year of publication: 2022
Summary: В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні передумови вибору стратегій збуту готельного продукту; досліджено стратегічні альтернативи збуту готельного продукту; проаналізувати потенційні характеристики готельного продукту у сфері збуту; здійснити оцінку напрямків збутових стратегій досліджуваного підприємства; охарактеризувати проблеми та перспективи стратегії збуту готельного продукту готельно-ресторанного комплексу; запропоновано шляхи удосконалення стратегії збуту готельного продукту досліджуваного підприємства.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27493
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27493.pdf Size : 205503 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge