The Repository of VTEI
id: 27551
Title: Харчові продукти - проблеми якості та безпечності
Authors: Пахомська О.В.
Keywords: безпека, харчові продукти, НАССР, Закон України, якість, державний контроль
Date of publication: 2022-02-15 15:05:36
Last changes: 2022-02-15 15:05:36
Year of publication: 2021
Summary: У статті розглядаються питання регулювання безпеки харчових продуктів Україні. Виявлено ключові завдання управління якістю харчових продуктів та запропоновано шляхи удосконалення напрямків виробництва продуктів харчування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27551
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2021. Вип. 11, Т. 2. С. 333-342
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 27551.pdf Size : 459801 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge