The Repository of VTEI
id: 27561
Title: Технології інноваційних харчових продуктів
Authors: Семко Т.
Keywords: технології, виробництво, інновації, продукція, сировина, визначенні, концепції, харчування, домішки, інгредієнти,класифікація, нормативи
Date of publication: 2022-02-15 16:57:00
Last changes: 2022-02-15 16:57:00
Year of publication: 2021
Summary: Метою вивчення дисципліни «Технології інноваційних харчових продуктів
/ Innovative food technologies» є формування у здобувачів вищої освіти системи
знань щодо опанування основ методології розроблення інноваційних
технологій продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або
нової сировини, багатої на споживчі речовини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27561
Publication type: Робоча програма
Publication: Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 34 с.
In the collections: Навчальні програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27561.pdf Size : 406772 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge