The Repository of VTEI
id: 28222
Title: Удосконалення технології виробництва вершкового масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод»)
Authors: Козак Л.В.
Keywords: технології виробництва вершкового масла, виробництво вершкового масла, масло, продукти харчування, вершкове масло
Date of publication: 2023-02-16 13:18:18
Last changes: 2023-02-16 13:18:18
Year of publication: 2023
Summary: Кваліфікаційна робота присвячена виробництву масла, цікавим та перспективним способом досягнення вказаних цілей є введення у склад продуктів харчування, і вершкового масла зокрема, компонентів рослинної сировини як джерела природніх ессенціальних речовин.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28222
Publication type: Дипломна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Дипломні роботи (проєкти)/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28222.pdf Size : 667822 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge