The Repository of VTEI
id: 28225
Title: Розробка технології приготування закусок із нерибних морепродуктів (за матеріалами кафе «Сінай»)
Authors: Пасічнюк С.В.
Keywords: морепродукти, технологія, риба, їжа, дієтична їжа, смак
Date of publication: 2023-02-16 13:25:14
Last changes: 2023-02-16 13:25:14
Year of publication: 2023
Summary: Морепродукти – здорова, корисна і дієтична їжа. Вони володіють чудовими смаковими властивостями. Одним з найцінніших якостей морепродуктів є їх низька калорійність і майже повна засвоюваність організмом. Корисні речовини, якими багаті дари моря, знижують рівень холестерину, підтримують серцеву систему, поліпшують і прискорюють обмін речовин.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28225
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28225.pdf Size : 607098 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge