The Repository of VTEI
id: 28638
Title: Удосконалення технологій виробництва сухого молока методом розпилювальної сушарки (на матеріалах ПП "ЕкоМолпродукт")
Authors: Глущенко О.С.
Keywords: молоко, сировина, випаровування, сухий продукт, випарна установка
Date of publication: 2023-06-26 10:05:47
Last changes: 2023-06-26 10:05:47
Year of publication: 2023
Summary: Сухе молоко має важливе та першочергове місце в споживанні продуктів. Сухе молоко, як продукт вводить в організм людини оптимально збалансовані та легкозасвоювані білки, жири, вуглеводи, а також мінеральні речовини. Згідно рекомендацій ВООЗ споживання сухих молочних продуктів повинно складати 30 % загальної кількості раціону.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28638
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 60 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28638.pdf Size : 592869 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge