The Repository of VTEI
id: 28640
Title: Удосконалення технологій виробництва сушених курячих слайсів (на матеріалах філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика»)
Authors: Новіцька О.П.
Keywords: технології, мясо, птиця, колаген, сушіння, слайси, переробний комплекс
Date of publication: 2023-06-26 10:08:31
Last changes: 2023-06-26 10:08:31
Year of publication: 2023
Summary: На даний момент серед виробників продукції птахівництва спостерігається тенденція зростання виробництва м’яса птиці, зокрема тушок ДСТУ по 3143:2013 р. Саме переробка птиці та птахівництво є ключовими галузями промисловості України з досить високою ефективністю, оскільки забезпечують населення цінним м`ясом і яйцями. Зростання виробництва за рахунок якісних методів та технологій в даних галузях відіграє важливу роль в задоволенні потреб населення як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринків.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28640
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28640.pdf Size : 394967 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge