The Repository of VTEI
id: 28644
Title: Удосконалення технології виробництва м’якого сиру з пробіотичними властивостями (на матеріалах Тульчинської філії ТОВ «ТЕРРА ФУД»)
Authors: Бондар М.М.
Keywords: молоко, сир, мікробіологічні показники, розсіл, форма, сичужне згортання
Date of publication: 2023-06-26 11:25:51
Last changes: 2023-06-26 11:25:51
Year of publication: 2023
Summary: Удосконалення технології виробництва м'якого сиру з пробіотичними властивостями є актуальною темою у сучасній харчовій промисловості. Пробіотики, які є корисними мікроорганізмами, мають позитивний вплив на здоров'я шлунково-кишкового тракту та загальний стан організму. Уживання пробіотиків у вигляді молочних продуктів, зокрема м'якого сиру, стає все більш популярним серед споживачів, оскільки це забезпечує зручну та смачну форму споживання цих корисних мікроорганізмів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28644
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28644.pdf Size : 690342 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge