The Repository of VTEI
id: 28648
Title: Удосконалення технології виробництва французьких сирів (на матеріалах ресторану «Лезгінка»)
Authors: Євтухівська А.В.
Keywords: молоко, сировина, технологія, виробництво, сир, сквашування, заквашувальна культура, сирне зерно, ферментація, дозрівання
Date of publication: 2023-06-26 11:51:00
Last changes: 2023-06-26 11:51:00
Year of publication: 2023
Summary: Розвиток ринкових відносин в Україні дотичний і до ресторанної галузі Вінниччини, а саме ресторану «Лезгінка» запального та смачного закладу в районі ринку «Урожай», який усунув багаторічну стару монополію на сферу харчування. Україна отримала в військовий час отримала нові прогресивні можливості по європейському розвитку. Ці зміни достеменно поставили на чільне місце забезпечення прибутковості закладів ресторанного бізнесу, виникла реальна конкуренція за кошти, які приносить споживач, готовий платити за пропоновані кулінарні інновації та вдосконалені продукти, інноваційне меню, вишуканий інтер`єр та сервіс. У результаті в Вінниці крок за кроком відроджується ресторанний ринок. Розширяється число ресторанів та інших закладів харчування в місті та поза його межами, ресторан «Лезгінка» один із них.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28648
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 58 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28648.pdf Size : 1465551 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge