The Repository of VTEI
id: 28656
Title: Удосконалення технології виробництва м`яса птиці поліпшеної якості (на матеріалах філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика»)
Authors: Романов Ю.В.
Keywords: вирощування, технології, птиця, якість, органолептика, м'ясо птиці, філія, промислове птахівництво
Date of publication: 2023-06-26 12:30:45
Last changes: 2023-06-26 12:30:45
Year of publication: 2023
Summary: Сектор птахівництва продовжує розвиватися та індустріалізуватись у багатьох частинах світу. Збільшення населення, підвищення купівельної спроможності та урбанізація стали потужними рушійними силами росту та розвитку галузі птахівництва. Птахівництво найрозвиненіша галузь вітчизняного тваринництва. Її розвитку сприяє висока рентабельність виробництва та стабільний попит на продукцію, який пояснюється невисокою ціною курятини в порівнянні з іншими видами м'яса. В умовах ринкової економіки забезпечення населення якісними конкурентоспроможними продуктами харчування, яким належить і м'ясо птиці, є найважливішою для агропромислового комплексу країни. Особлива роль в забезпеченні населення біологічно повноцінними та дієтичними. Важливим напрямом подальшого динамічного розвитку промислового птахівництва України є підвищення конкурентоспроможності галузі за рахунок освоєння інноваційних розробок у сфері глибокої переробки м'яса птиці.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28656
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28656.pdf Size : 704889 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge