The Repository of VTEI
id: 28725
Title: Управління поведінкою споживачів ресторанних послуг (на матеріалах ресторану «Рахман»)
Authors: Дем'янова М.О.
Keywords: лояльність, споживач, ресторан, ресторанний бізнес, індустрія гостинності
Date of publication: 2023-07-06 10:14:58
Last changes: 2023-07-06 10:14:58
Year of publication: 2023
Summary: У кваліфікаційній роботі проаналізовані теоретичні та методологічні аспекти поведінки споживачів у сфері ресторанного бізнесу. Обґрунтовано використання різних методологій під час створення плану розвитку ресторанного підприємства. Визначено чинники формування, особливості трансформації поведінки споживачів на основі теоретичних, практичних знань та досліджень науковців. Проаналізовано особливості ресторанного бізнесу та його вплив на поведінку споживачів ресторану «Рахман». Проведено оцінку ефективності запропонованих методів управління поведінкою споживачів ресторану «Рахман».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28725
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28725.pdf Size : 800069 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge