The Repository of VTEI
id: 28797
Title: Удосконалення технології приготування піци з використанням регіональної сировини (за матеріалами піцерії "Чілі Піца")
Authors: Олійник Р.С.
Keywords: піца, технологія, рецептура, регіональна сировина, щука, смородина, якість, показники
Date of publication: 2023-07-10 17:17:28
Last changes: 2023-07-10 17:17:28
Year of publication: 2023
Summary: Для удосконалення рецептурного складу і, відповідно, технології приготування піци "Маргарита" запропоновано додати до рецептури шматочки щуки відварної, соус Біле вино, листя салату Айсберг, огірок, перепелині яйця, червону смородину, що є регіональною сировиною. В умовах погіршення екологічної ситуації це сприятиме зміцненню імунітету та регулюванню обмінних процесів у організмі людини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28797
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28797.pdf Size : 745568 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge