The Repository of VTEI
id: 28800
Title: Удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба з використанням функціональних добавок
Authors: Щур О.В.
Keywords: бездріжджовий хліб, технологія, удосконалення, льон, кунжут, порошок капусти, хімічний склад
Date of publication: 2023-07-10 17:21:44
Last changes: 2023-07-10 17:21:44
Year of publication: 2023
Summary: В роботі оптимізовано рецептурний склад бездріжджового хліба з борошна пшеничного, в результаті чого збалансовано хімічний склад хліба за ессенціальними нутрієнтами і одночасно замінено цукор білий кристалічний та жир в базовій рецептурі виробу. Визначено, що оптимальне дозування порошку з капусти становить 10 %, насіння кунжуту – 3 % та льону – 1 % до маси борошна. За даного дозування виключено повністю цукор і жир з рецептури і збагачено хімічний склад хліба.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28800
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28800.pdf Size : 602975 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge