The Repository of VTEI
id: 28926
Title: Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства м. Вінниця (за матеріалами траторії "TerraMare" (ФОП Пацар Т.А.))
Authors: Куліш Г.Ю.
Keywords: кулінарний тренд, тренд, молекулярна кухня, су-від
Date of publication: 2023-07-13 12:17:52
Last changes: 2023-07-13 12:17:52
Year of publication: 2021
Summary: Кваліфікаційна робота містить дослідження сучасних кулінарних трендів в закладах ресторанного господарства, а також сучасні тренди в ресторанному бізнесі в цілому.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28926
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28926.pdf Size : 943598 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge