The Repository of VTEI
id: 28998
Title: Технологічні особливості приготування фруктових салатів для профілактики депресивних станів
Authors: Семко Т.В., Іваніщева О.А.
Keywords: фруктові салати, невротичні стани, технологія, харчова цінність
Date of publication: 2023-08-29 12:11:41
Last changes: 2023-08-29 12:11:41
Year of publication: 2022
Summary: Метою дослідження є розробка рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій, визначення технологічних особливостей їх приготування та якості. Результати. Проаналізувавши вміст необхідних при невротичних станах і депресії вітамінів, макро- та мікроелементів у фруктах, для розробки рецептури фруктового салату було обрано апельсини, банани, авокадо, ківі, лимон.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28998
Publication type: Тези доповіді
Publication: Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 06 жовт. 2022 р. Львів, 2022. С. 200-203
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 28998.pdf Size : 688845 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge