The Repository of VTEI
id: 29518
Title: Технологія крафтових виробництв = Technology of craft production
Authors: Фіалковська Л.
Keywords: виробництво, технологія, продукція, крафтове виробництво
Date of publication: 2024-08-31 10:48:41
Last changes: 2024-08-31 10:48:41
Year of publication: 2024
Summary: Згідно освітньо-професійної програми компетентності, що формує навчальний освітній компонент – це тренди виробництва «крафтової» харчової продукції (м’ясні делікатеси та крафтові ковбаси, крафтові сири, пиво, крафтове морозиво, шоколад, тощо). Формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29518
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 19 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29518.pdf Size : 353189 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge