id: | 29602 |
---|---|
Title: | Ефективність функціонування закладів ресторанного господарства з національною кухнею та шляхи її підвищення (на матеріалах ресторану «Марані») |
Authors: | Ловцова І. |
Keywords: | маркетинг, дослідження, ресторан |
Date of publication: | 2024-09-23 10:32:53 |
Last changes: | 2024-09-23 10:32:53 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є надання пропозицій ресторану «Марані» для підвищення ефективності його діяльності. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29602 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 59 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29602.pdf Size : 2166978 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|