The Repository of VTEI
id: 29602
Title: Ефективність функціонування закладів ресторанного господарства з національною кухнею та шляхи її підвищення (на матеріалах ресторану «Марані»)
Authors: Ловцова І.
Keywords: маркетинг, дослідження, ресторан
Date of publication: 2024-09-23 10:32:53
Last changes: 2024-09-23 10:32:53
Year of publication: 2023
Summary: Метою кваліфікаційної роботи є надання пропозицій ресторану «Марані» для підвищення ефективності його діяльності.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29602
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 59 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29602.pdf Size : 2166978 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge