The Repository
of VTEI
LOGIN
English
|
Українська
MAIN
BY YEARS
COLLECTIONS
BY TYPES
BY DEPS
SEARCH
ABOUT
RSS
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
статистика
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
.
.
23
ID
TITLE
AUTHOR (s)
TYPE
YEAR
RANK
26843
Процеси і апарати харчових виробництв / processes and apparatus of food production
Бандура В.М.
Нп
2021-02-26
2
26842
Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності пролдукції
Кримінський М.А.
Дрп
2021-02-26
2
26835
Розробка рецептури і технології молочних напоїв для дитячого харчування
Паламарчук Оксана Анатоліївна
Дрп
2021-02-25
3
26834
Розробка технології сиру Чедер, збагаченого пробіотиками та тмином
Павлович Владислав Геннадійович
Дрп
2021-02-25
3
26833
Наукове обгрунтування та розроблення інноваційних технологій печінкового паштету
Михальчук Ліна Андріївна
Дрп
2021-02-25
3
26832
Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності продукції
Кримінський М. А.
Дрп
2021-02-25
3
26831
Інжиніринг харчових виробництв: методичні рекомендації для виконання курсової роботи
Бандура В.М.
Мв
2021-02-25
3
26830
Обладнання харчових виробництв: робоча програма
Бандура В.М.
Рп
2021-02-25
4
26829
Інжиніринг харчових виробництв: методичні рекомендації для виконання курсової роботи
Бандура В.М.
Мв
2021-02-25
4
26828
Інжиніринг харчових виробництв: робоча програма
Бандура В.М.
Рп
2021-02-25
6
26827
Розробка технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю
Климчук В. М.
Дрп
2021-02-25
3
26826
Удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України
Кайданюк Вікторія Юріївна
Дрп
2021-02-25
3
26825
Удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів з птиці, розширення асортименту та поліпшення якості продукції
Гаврилюк Ольга Анатоліївна
Дрп
2021-02-25
3
26824
Розробка системи харчування на основі молочної дієти
Вишневська Н. А.
Дрп
2021-02-25
3
26823
Розробка технологій гарячих закусок з використанням йодовмісної сировини
Валовина Руслана Михайлівна
Дрп
2021-02-25
2
26822
Удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру
Буяновський В.А.
Дрп
2021-02-25
2
26821
Розробка технології фруктових і овочевих соків підвищеної енергетичної цінності
Баюн Тетяна Миколаївна
Дрп
2021-02-25
2
26820
Розробка технології десертів з використанням апіпродуктів
Акопян А.Н.
Дрп
2021-02-25
2
26819
Розробка технології функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини
Ямчук Юлія Юріївна
Дрп
2021-02-25
2
26818
Розробка сучасних технологій безлактозного морозива
Нагорняк Д.М.
Дрп
2021-02-25
2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
.
.
23