The Repository of VTEI
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE YEAR RANK
29515 Управління прибутком та рентабельністю на підприємстві готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Білозір Володимир Володимирович, готельно-ресторанний комплекс «Вербіж», с. Верхній Вербіж, Івано-Франківська обл.») Соколюк М. Крп 2024-07-25 0
29514 Перспективи впровадження технології обслуговування «френдлі» формату в закладах ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бойчук Юрій Володимирович, кафе «Том-ям», м. Коломия, Івано-Франківська обл.») Михалик В.-М. Крп 2024-07-25 0
29513 Перспективи розвитку ресторанного бізнесу м. Коломия (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Веселовська Ярина Василівна, кав’ярня «Gorilla kava», м. Коломия, Івано-Франківська обл.») Кавацюк С. Крп 2024-07-25 0
29512 Впровадження концепції антикризового менеджменту в господарській діяльності підприємств ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Магас-Покиньборода Мирослава Ярославівна, ресторан «Колиба» у вуйка Василя», м. Коломия, Івано-Фран Бирчак І. Крп 2024-07-25 0
29511 Економіка готелів і ресторанів = Hotel and restaurant economics Рябенька М.О. Мв 2024-07-23 0
29510 Управління якістю в туризмі = Quality management in tourism Чорна Н.М. Здп 2024-07-23 0
29505 Методичні основи управління інвестиційною привабливістю туристичних кластерів = Methodological foundations of managing the investment attractiveness of tourist clusters Антонюк К.Г. Сун 2024-07-01 29
29504 Characteristics of exhibition activity as a tool for promotion and implementation of tourist products = Характеристика виставкової діяльності як інструменту просування та реалізації туристичних продуктів Antoniuk K.H. Тд 2024-07-01 27
29503 Характеристика факторів розвитку оздоровчого (санаторно-курортного) туризму в Україні Антонюк К.Г. Тд 2024-07-01 25
29502 Характеристика інноваційного менеджменту в туризмі Антонюк К.Г. Тд 2024-07-01 24
29501 Structuring the economic potential of hospitality industry enterprises Vivsiuk I.O., Antoniuk K.H. М(з 2024-07-01 31
29500 Менеджмент в туризмі = Management in tourism Антонюк К.Г. Здп 2024-07-01 0
29495 Організація туризму = Tourism management Кізюн А.Г. Мв 2024-07-01 0
29494 Development of Information Systems and Technologies in the Field of Hotels and Tourism Postova V., Mazurkevych I., Riabenka M., Lukianets A., Krupitsa I. СSc 2024-06-24 38
29493 Удосконалення технології виробництва хліба з додаванням яблука і кориці (за матеріалами «Фізична особа –підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м.Вінниця») Слободянюк Т. Крп 2024-06-21 2
29492 Контроль якості та безпечності харчових продуктів = Quality control and safety of food production Семко Т. Мв 2024-06-21 0
29491 Кав’ярні третьої хвилі як сучасний тренд ресторанного бізнесу Постова В.В. Тд 2024-06-21 37
29490 Оздоровче харчування = Health supply Семко Т. Мв 2024-06-21 0
29489 Оздоровче харчування = Health supply Семко Т. Рп 2024-06-21 0
29488 Удосконалення технології виробництва паштейш-флану (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Колос Валерій Дмитрович, пекарня «Василеві пироги», м. Київ) Шевчук Р. Крп 2024-06-21 0