The Repository of VTEI
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE YEAR RANK
28542 Перспективи впровадження інтелектуальної автоматизації в ресторанний бізнес в умовах післявоєнного відновлення України = Рrospects of implementation of intelligent automation in the restaurant business in the conditions of post-war reconstruction of Ukrain Постова В.В. Сун 2023-05-18 12
28541 Гастрономічна спадщина подільської кухні: нові можливості ресторанів формату "Local food" Постова В.В. Тд 2023-05-18 21
28540 Барна індустрія в Україні: виклики сьогодення та перспективи розвитку Постова В.В. Тд 2023-05-18 15
28533 Спілкування зі "складним" гостем: особливості та сучасні підходи у закладах ресторанного господарства Постова В.В. Тд 2023-05-01 16
28531 Service activities in the hotel and restaurant business = Сервісна діяльність в готельно-ресторанному бізнесі Onyshchuk N.V., Postova V.V. Суз 2023-04-07 26
28527 Modern approaches to managing the quality of the service process in hotels and restaurants // Methods of improving the economy, tourism and management Riabenka M., Postova V. М(з 2023-03-31 29
28231 Розробка технології рибних страв з використанням інноваційних способів теплової обробки (за матеріалами суші-бару «Асахі», (ФОП Димніч М.С.) Шеліпов А.І. Дрп 2023-02-16 20
28230 Розробка технології морозива геродієтичного призначення (за матеріалами кафе-кондитерська « Мелін») Швечкова О.Ю. Дрп 2023-02-16 19
28229 Удосконалення технології виробництва сиру моцарела (за матеріалами ТОВ "Іберія Україна") Рибчинська А.Є. Дрп 2023-02-16 21
28228 Розробка технології виробництва вершково-рослинного спреду з антиоксидантними властивостями (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») Равлюк А.І. Дрп 2023-02-16 17
28227 Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon») Поліщук А.О. Дрп 2023-02-16 17
28226 Удосконалення технології приготування страв з м’яса птиці з використання спецій країн близького сходу (за матеріалами кафе «Сінай») Подольська М.В. Дрп 2023-02-16 26
28225 Розробка технології приготування закусок із нерибних морепродуктів (за матеріалами кафе «Сінай») Пасічнюк С.В. Дрп 2023-02-16 21
28224 Розробка технології виробництва молочних десертів з використанням фруктових наповнювачів (за матеріалами ресторану «Brewmen») Назарчук М.О. Дрп 2023-02-16 19
28223 Розробка технології приготування м’ясних страв з використанням нетрадиційних способів теплової обробки (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon») Кононець В.О. Дрп 2023-02-16 25
28222 Удосконалення технології виробництва вершкового масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») Козак Л.В. Дрп 2023-02-16 19
28221 Удосконалення технології приготування страв з індички (за матеріалами ресторану «Дід Мадрід») Камлук С.О. Дрп 2023-02-16 18
28220 Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням розторопші плямистої (за матеріалами кафе-піцерії «Мрія») Дрозда Б.І. Дрп 2023-02-16 20
28219 Удосконалення новітніх технологій випічних десертів (за матеріалами ТОВ НВП «АРГОН» супермаркет «Грош») Войтович А.Г. Дрп 2023-02-16 21
28218 Розробка технології виробництва вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів (за матеріалами ТОВ «Віньковецький сирзавод») Грицюк З.В. Дрп 2023-02-16 18