The Repository of VTEI
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE YEAR RANK
31311 Роль ресторанів у збереженні культурної спадщини та підтримці місцевих виробників Постова В. В. Тд 2025-06-10 39
31304 Creating a motivational environment for the professional growth of restaurant employees Postova V. V., Riabenka M. O. Суз 2025-04-29 111
31303 Туроперейтинг = Tour operating Кізюн А. Г. Рп 2025-04-24 3
31302 Вплив цифрових платформ замовлення та доставки їжі на гастрономічний туризм та розвиток місцевих ресторанів Постова В. В. Тд 2025-04-23 123
31300 Туроперейтинг = Tour operating Кізюн А. Г. Мр 2025-04-14 0
31294 Сучасні тенденції та тренди у розвитку закладів швидкого харчування: український та глобальний погляд Постова В. В. Тд 2025-03-26 159
31293 Smаrt-технології у готельно-ресторанному бізнесі Рябенька М.О., Кирилюк А.М. Тд 2025-03-13 151
31292 Моделювання ризиків банкрутства та стратегічне антикризове управління в готельно-ресторанному бізнесі в умовах економічної нестабільності Постова В. В., Рябенька М. О., Мазуркевич І. О. Сун 2025-03-13 95
31291 Організація безпеки туристичних подорожей (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «ТКБ», м. Вінниця) Стратієнко Т. Крп 2025-03-10 148
31290 Стан та тенденції розвитку музейного туризму на Вінниччині (за матеріалами Комунального закладу «Міський історичний музей» Жмеринської міської ради, м. Жмеринка, Вінницька обл.) Прус К. Крп 2025-03-10 149
31289 Стратегія розвитку музею як суб`єкта туристичної діяльності та шляхи її удосконалення (за матеріалами Комунального закладу «Тульчинський краєзнавчий музей» Тульчинської міської ради, м. Тульчин, Вінницька обл.) Ошовська В. Крп 2025-03-10 124
31288 Стан та перспективи розвитку екстремального туризму у Вінницькій області (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Академія активного відпочинку», м. Вінниця) Бабійчук Т. Крп 2025-03-10 140
31286 Удосконалення технології приготування страв з птиці на мангалі (на матеріалах Товариства з обмеженою відповідальністю ресторація «Гостинний пан», м. Вінниця) Колісник В. Крп 2025-02-25 165
31285 Удосконалення технології приготування страв в українській печі (за матеріалами фізичної особи-підприємця Юрченка Олега Володимировича, кафе «Россоха», Вінницька обл., смт Вороновиця) Лебідь П. Крп 2025-02-25 126
31137 Готельна справа = Hospitality industry Онищук Н. В. Рп 2025-01-30 0
31136 Гігієна та санітарія = Hygiene and sanitation Cемко Т. В. Рп 2025-01-30 0
31097 Винний та гастрономічний туризм = Wine and gastronomic tourism Чорна Н. М. Рп 2025-01-29 0
31094 Світова культура = World culture Чорна Н. М. Мр 2025-01-29 0
30957 Процеси системи управління якістю виробничих процесів у готельно-ресторанному господарстві Крижак Л. М. Тд 2025-01-21 94
30956 Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбас Крижак Л. М., Калініна Г. П. Тд 2025-01-21 95