ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
TYPE |
YEAR |
RANK |
31311 |
Роль ресторанів у збереженні культурної спадщини та підтримці місцевих виробників |
Постова В. В. |
Тд |
2025-06-10 |
39 |
31304 |
Creating a motivational environment for the professional growth of restaurant employees |
Postova V. V., Riabenka M. O. |
Суз |
2025-04-29 |
111 |
31303 |
Туроперейтинг = Tour operating |
Кізюн А. Г. |
Рп |
2025-04-24 |
3 |
31302 |
Вплив цифрових платформ замовлення та доставки їжі на гастрономічний туризм та розвиток місцевих ресторанів |
Постова В. В. |
Тд |
2025-04-23 |
123 |
31300 |
Туроперейтинг = Tour operating |
Кізюн А. Г. |
Мр |
2025-04-14 |
0 |
31294 |
Сучасні тенденції та тренди у розвитку закладів швидкого харчування: український та глобальний погляд |
Постова В. В. |
Тд |
2025-03-26 |
159 |
31293 |
Smаrt-технології у готельно-ресторанному бізнесі |
Рябенька М.О., Кирилюк А.М. |
Тд |
2025-03-13 |
151 |
31292 |
Моделювання ризиків банкрутства та стратегічне антикризове управління в готельно-ресторанному бізнесі в умовах економічної нестабільності |
Постова В. В., Рябенька М. О., Мазуркевич І. О. |
Сун |
2025-03-13 |
95 |
31291 |
Організація безпеки туристичних подорожей (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «ТКБ», м. Вінниця) |
Стратієнко Т. |
Крп |
2025-03-10 |
148 |
31290 |
Стан та тенденції розвитку музейного туризму на Вінниччині (за матеріалами Комунального закладу «Міський історичний музей» Жмеринської міської ради, м. Жмеринка, Вінницька обл.) |
Прус К. |
Крп |
2025-03-10 |
149 |
31289 |
Стратегія розвитку музею як суб`єкта туристичної діяльності та шляхи її удосконалення (за матеріалами Комунального закладу «Тульчинський краєзнавчий музей» Тульчинської міської ради, м. Тульчин, Вінницька обл.) |
Ошовська В. |
Крп |
2025-03-10 |
124 |
31288 |
Стан та перспективи розвитку екстремального туризму у Вінницькій області (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Академія активного відпочинку», м. Вінниця) |
Бабійчук Т. |
Крп |
2025-03-10 |
140 |
31286 |
Удосконалення технології приготування страв з птиці на мангалі (на матеріалах Товариства з обмеженою відповідальністю ресторація «Гостинний пан», м. Вінниця) |
Колісник В. |
Крп |
2025-02-25 |
165 |
31285 |
Удосконалення технології приготування страв в українській печі (за матеріалами фізичної особи-підприємця Юрченка Олега Володимировича, кафе «Россоха», Вінницька обл., смт Вороновиця) |
Лебідь П. |
Крп |
2025-02-25 |
126 |
31137 |
Готельна справа = Hospitality industry |
Онищук Н. В. |
Рп |
2025-01-30 |
0 |
31136 |
Гігієна та санітарія = Hygiene and sanitation |
Cемко Т. В. |
Рп |
2025-01-30 |
0 |
31097 |
Винний та гастрономічний туризм = Wine and gastronomic tourism |
Чорна Н. М. |
Рп |
2025-01-29 |
0 |
31094 |
Світова культура = World culture |
Чорна Н. М. |
Мр |
2025-01-29 |
0 |
30957 |
Процеси системи управління якістю виробничих процесів у готельно-ресторанному господарстві |
Крижак Л. М. |
Тд |
2025-01-21 |
94 |
30956 |
Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбас |
Крижак Л. М., Калініна Г. П. |
Тд |
2025-01-21 |
95 |