The Repository of VTEI
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE YEAR RANK
29493 Удосконалення технології виробництва хліба з додаванням яблука і кориці (за матеріалами «Фізична особа –підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м.Вінниця») Слободянюк Т. Крп 2024-06-21 0
29492 Контроль якості та безпечності харчових продуктів = Quality control and safety of food production Семко Т. Мв 2024-06-21 0
29491 Кав’ярні третьої хвилі як сучасний тренд ресторанного бізнесу Постова В.В. Тд 2024-06-21 11
29490 Оздоровче харчування = Health supply Семко Т. Мв 2024-06-21 0
29489 Оздоровче харчування = Health supply Семко Т. Рп 2024-06-21 0
29488 Удосконалення технології виробництва паштейш-флану (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Колос Валерій Дмитрович, пекарня «Василеві пироги», м. Київ) Шевчук Р. Крп 2024-06-21 0
29487 Удосконалення технології виробництва джему фруктового (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Прилуцький Валерій Юрійович, ТМ « Love Luka», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.») Стейскал М. Крп 2024-06-21 0
29486 Удосконалення технології виробництва кисломолочних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк», м. Баранівка, Житомирська обл.») Смокорівський Є. Крп 2024-06-21 0
29485 Innovative culinary technology for vegetarian diet = Інноваційна технологія кулінарного виробу для вегетаріанського харчування Semko T.V., Pahomska O.V. Суз 2024-06-21 13
29484 Розробка технології виробництва кисломолочного напою з маслянки (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Мітченко Наталія Сергіївна, кафе «Той самий Бургер», м. Хмельницький») Лучков Б. Крп 2024-06-21 0
29483 Розробка технології виробництва йогурту з пряженого молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю, «Гайсинський молокозавод», м. Гайсин, Вінницька обл.») Іщук В. Крп 2024-06-21 0
29482 Удосконалення технології приготування страв з телятини у хоспері (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Шелест Любов Василівна, ресторан «T-Bone») Дроботюк М. Крп 2024-06-21 0
29481 Удосконалення технології виробництва здобних хлібобулочних виробів (за матеріалами «Немирівський комбінат коорпоративної промисловості», хлібозавод м. Немирів, Вінницька обл.») Гуменний В. Крп 2024-06-21 0
29480 Удосконалення технології виробництва м’якого сиру з рослинним наповнювачем (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк» м. Баранівка, Житомирська обл.) Грибан М. Крп 2024-06-21 0
29479 Розробка технології виробництва авторських тортів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Олександра Ігорівна, крафтова пекарня «Домашня випічка «Sonto Frans», с. Кожухів, Вінницька обл.») Гребінна В. Крп 2024-06-20 0
29478 Удосконалення технології виробництва дрібноштучних дріжджових виробів з використанням функціональних добавок (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кондратюк Іван Михайлович, пекарня, с. Уланів, Вінницька обл.») Гінжалюк Н. Крп 2024-06-20 0
29477 Розробка технології виробництва розсільних сирів з коров’ячого молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «АверсаУкраїна», м.Вінниця») Бурлачук Є. Крп 2024-06-20 0
29476 Розроблення технології виробництва морозива молочно-овочевого (за матеріалами «Приватне підприємство «Еко-Молпродукт», с.Некрасове, Вінницька обл.) Білостегнюк О. Крп 2024-06-19 0
29475 Удосконалення технології виробництва айрану з використанням нових видів заквасок прямого внесення (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк», м.Баранівка, Житомирська обл.») Бенедисюк І. Крп 2024-06-19 1
29474 Інформаційні системи і технології в готелях і ресторанах = Information systems and technologies in hotels and restaurants Онищук Н.В., Постова В.В. Мв 2024-06-19 0