The Repository of VTEI
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE YEAR RANK
26843 Процеси і апарати харчових виробництв / processes and apparatus of food production Бандура В.М. Нп 2021-02-26 2
26842 Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності пролдукції Кримінський М.А. Дрп 2021-02-26 2
26835 Розробка рецептури і технології молочних напоїв для дитячого харчування Паламарчук Оксана Анатоліївна Дрп 2021-02-25 3
26834 Розробка технології сиру Чедер, збагаченого пробіотиками та тмином Павлович Владислав Геннадійович Дрп 2021-02-25 3
26833 Наукове обгрунтування та розроблення інноваційних технологій печінкового паштету Михальчук Ліна Андріївна Дрп 2021-02-25 3
26832 Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності продукції Кримінський М. А. Дрп 2021-02-25 3
26831 Інжиніринг харчових виробництв: методичні рекомендації для виконання курсової роботи Бандура В.М. Мв 2021-02-25 3
26830 Обладнання харчових виробництв: робоча програма Бандура В.М. Рп 2021-02-25 4
26829 Інжиніринг харчових виробництв: методичні рекомендації для виконання курсової роботи Бандура В.М. Мв 2021-02-25 4
26828 Інжиніринг харчових виробництв: робоча програма Бандура В.М. Рп 2021-02-25 6
26827 Розробка технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю Климчук В. М. Дрп 2021-02-25 3
26826 Удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України Кайданюк Вікторія Юріївна Дрп 2021-02-25 3
26825 Удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів з птиці, розширення асортименту та поліпшення якості продукції Гаврилюк Ольга Анатоліївна Дрп 2021-02-25 3
26824 Розробка системи харчування на основі молочної дієти Вишневська Н. А. Дрп 2021-02-25 3
26823 Розробка технологій гарячих закусок з використанням йодовмісної сировини Валовина Руслана Михайлівна Дрп 2021-02-25 2
26822 Удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру Буяновський В.А. Дрп 2021-02-25 2
26821 Розробка технології фруктових і овочевих соків підвищеної енергетичної цінності Баюн Тетяна Миколаївна Дрп 2021-02-25 2
26820 Розробка технології десертів з використанням апіпродуктів Акопян А.Н. Дрп 2021-02-25 2
26819 Розробка технології функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини Ямчук Юлія Юріївна Дрп 2021-02-25 2
26818 Розробка сучасних технологій безлактозного морозива Нагорняк Д.М. Дрп 2021-02-25 2