The Repository of VTEI
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE YEAR RANK
27968 Основні поняття та загальна сутність комунікацій в туризмі Кізюн А., Паламарчук А. Тд 2022-09-29 0
27960 Дизайн = Design Швець В.В., Вівсюк І.О. Мв 2022-09-21 1
27955 Музеєзнавство та музейно-виставкова справа Антонюк К.Г. Мв 2022-09-21 1
27947 Проблеми збереження культурної спадщини України = The problems of conservation of cultural heritage of Ukraine Чорна Н.М. Суз 2022-09-20 12
27940 Кластерний підхід до розвитку винного туризму: зарубіжний досвід та можливості його впровадження в Україні = Cluster approach to the development of wine tourism: foreign experience and possibilities of its implementation in Ukraine Чорна Н.М. Сун 2022-09-19 6
27939 Винний туризм в Україні: стан та тенденції розвитку Чорна Н.М. Сун 2022-09-19 7
27938 Фестивалі як інструмент підвищення привабливості туристичних дестинацій Чорна Н.М. Тд 2022-09-19 8
27937 Якість продукції та послуг як об`єкт управління на підприємствах ресторанного господарства Постова В.В. Сун 2022-09-19 9
27935 Технологічні аспекти розширення асортименту турецьких солодощів шляхом використання регіональної сировини Семко Т.В., Іваніщева О.А. Сун 2022-09-19 5
27934 Сільський зелений туризм як тренд туристичної галузі в умовах пандемії COVID-19 Чорна Н.М. Тд 2022-09-19 5
27932 Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня = Gastronomic professional creativity and author’s cuisine Іваніщева О.А. Рп 2022-09-13 2
27930 Організація туризму = Tourism management Кізюн А.Г. Мв 2022-09-13 0
27905 Метабіотики – розвиток пробіотичної концепції Крижак Л.М., Калініна Г.П. Сун 2022-09-12 9
27889 Роль інновацій та інноваційного процесу в розвитку харчової промисловості України Крижак Л.М. Тд 2022-09-09 8
27888 Роль інновацій та інноваційного процесу в розвитку харчової промисловості України Крижак Л.М. Сун 2022-09-09 16
27887 New probiotic culture strains in the production of fermented dairy products Kryzhak L., Petliuk L. Сун 2022-09-09 14
27886 Антоціани із квітів Clitoria Ternate Крижак Л.М. Сун 2022-09-09 17
27885 Processing of output of oil-fat industry = Переробка відходів олійножирової промисловості Kryzhak L., Fialkovska L. Суз 2022-09-08 21
27884 Ультразвукові технології у харчовій промисловості Крижак Л. Сун 2022-09-08 10
27874 Організація роботи сомельє = Оrganization of sommelier Іваніщева О.А. Мв 2022-09-07 28