ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
TYPE |
YEAR |
RANK |
29515 |
Управління прибутком та рентабельністю на підприємстві готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Білозір Володимир Володимирович, готельно-ресторанний комплекс «Вербіж», с. Верхній Вербіж, Івано-Франківська обл.») |
Соколюк М. |
Крп |
2024-07-25 |
0 |
29514 |
Перспективи впровадження технології обслуговування «френдлі» формату в закладах ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бойчук Юрій Володимирович, кафе «Том-ям», м. Коломия, Івано-Франківська обл.») |
Михалик В.-М. |
Крп |
2024-07-25 |
0 |
29513 |
Перспективи розвитку ресторанного бізнесу м. Коломия (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Веселовська Ярина Василівна, кав’ярня «Gorilla kava», м. Коломия, Івано-Франківська обл.») |
Кавацюк С. |
Крп |
2024-07-25 |
0 |
29512 |
Впровадження концепції антикризового менеджменту в господарській діяльності підприємств ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Магас-Покиньборода Мирослава Ярославівна, ресторан «Колиба» у вуйка Василя», м. Коломия, Івано-Фран |
Бирчак І. |
Крп |
2024-07-25 |
0 |
29511 |
Економіка готелів і ресторанів = Hotel and restaurant economics |
Рябенька М.О. |
Мв |
2024-07-23 |
0 |
29510 |
Управління якістю в туризмі = Quality management in tourism |
Чорна Н.М. |
Здп |
2024-07-23 |
0 |
29505 |
Методичні основи управління інвестиційною привабливістю туристичних кластерів = Methodological foundations of managing the investment attractiveness of tourist clusters |
Антонюк К.Г. |
Сун |
2024-07-01 |
29 |
29504 |
Characteristics of exhibition activity as a tool for promotion and implementation of tourist products = Характеристика виставкової діяльності як інструменту просування та реалізації туристичних продуктів |
Antoniuk K.H. |
Тд |
2024-07-01 |
27 |
29503 |
Характеристика факторів розвитку оздоровчого (санаторно-курортного) туризму в Україні |
Антонюк К.Г. |
Тд |
2024-07-01 |
25 |
29502 |
Характеристика інноваційного менеджменту в туризмі |
Антонюк К.Г. |
Тд |
2024-07-01 |
24 |
29501 |
Structuring the economic potential of hospitality industry enterprises |
Vivsiuk I.O., Antoniuk K.H. |
М(з |
2024-07-01 |
31 |
29500 |
Менеджмент в туризмі = Management in tourism |
Антонюк К.Г. |
Здп |
2024-07-01 |
0 |
29495 |
Організація туризму = Tourism management |
Кізюн А.Г. |
Мв |
2024-07-01 |
0 |
29494 |
Development of Information Systems and Technologies in the Field of Hotels and Tourism |
Postova V., Mazurkevych I., Riabenka M., Lukianets A., Krupitsa I. |
СSc |
2024-06-24 |
38 |
29493 |
Удосконалення технології виробництва хліба з додаванням яблука і кориці (за матеріалами «Фізична особа –підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м.Вінниця») |
Слободянюк Т. |
Крп |
2024-06-21 |
2 |
29492 |
Контроль якості та безпечності харчових продуктів = Quality control and safety of food production |
Семко Т. |
Мв |
2024-06-21 |
0 |
29491 |
Кав’ярні третьої хвилі як сучасний тренд ресторанного бізнесу |
Постова В.В. |
Тд |
2024-06-21 |
37 |
29490 |
Оздоровче харчування = Health supply |
Семко Т. |
Мв |
2024-06-21 |
0 |
29489 |
Оздоровче харчування = Health supply |
Семко Т. |
Рп |
2024-06-21 |
0 |
29488 |
Удосконалення технології виробництва паштейш-флану (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Колос Валерій Дмитрович, пекарня «Василеві пироги», м. Київ) |
Шевчук Р. |
Крп |
2024-06-21 |
0 |