The Repository of VTEI
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE YEAR RANK
27115 Туристично-рекреаційне країнознавство : робоча програма Кізюн А.Г. Рп 2021-04-23 21
27114 Культурна спадщина України : методичні рекомендації до самостійної роботи, ОС "бакалавр" Чорна Н.М. Мв 2021-04-22 29
27113 Інжиніринг будівель : робоча програма, ОС "бакалавр" Чорна Н.М., Швець В.В. Рп 2021-04-22 13
27112 Дизайн : робоча програма для усіх галузей та спеціальностей Чорна Н.М., Швець В.В., Вівсюк І.О. Рп 2021-04-22 15
27106 Функціонально-технологічні особливості начинок, що використовуються в кондитерській промисловості Лисенко О.Л., Гирич С.В., Бандура В.М. Сун 2021-04-13 17
27102 Theoretical foundations of forming the competitiveness of restaurant business establishments Mazurkevich I., Postova V. М(з 2021-04-13 17
27085 Конкурентоспроможність в ресторанному бізнесі Постова В.В. Тд 2021-04-12 20
27079 Аналіз сучасних інноваційних методів утилізації відходів Власенко І.В., Постова В.В. Сун 2021-04-08 17
27078 Оцінка ефективності інноваційної діяльності підприємств ресторанного бізнесу Постова В.В. Сун 2021-04-08 19
27073 Intensification of the flow process of grain drying using two-sided infrared irradiation Palamarchuk V., Gyrych S., Vasilishina O., Pahomska O. Сун 2021-04-07 12
26968 Хлеб и хлебобулочные изделия украины: стратегия производства и продвижение Пахомська О.В. Суз 2021-03-15 19
26963 Перспективи розвитку ресторанів здорового харчування Постова В.В. Тд 2021-03-12 36
26962 Конструктивно-географические аспекты исследования сельских ландшафтов Кізюн А.Г. Сун 2021-03-11 20
26872 Технологія варено-копчених ковбас з використанням солі йодованої0 Власенко І.Г, Семко Т.В., Бандура В.М. Сун 2021-03-05 16
26861 Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг Гончарук Інна Геннадіївна Дрп 2021-03-03 28
26860 Вдосконалення організації дозвілля в закладах готельно-ресторанного господарств Ващук Дарія Миколаївна Дрп 2021-03-02 24
26859 Підвищення якості обслуговування в закладах готельно-ресторанного господарства Марчук Тетяна Леонідівна Дрп 2021-03-02 20
26858 Перспективи розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства в м. Вінниця Дибська Карина Олександрівна Дрп 2021-03-02 21
26857 Формування бренду готельного господарства Белінська Анастасія Вячеславівна Дрп 2021-03-02 27
26856 Вдосконалення управління комунікаційною діяльністю готельно-ресторанного підприємства на основі впровадження сучасних інформаційних технологій Бас Вероніка Олександрівна Дрп 2021-03-02 21