The Repository of VTEI
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE YEAR RANK
27591 Характеристика способів впливу країн на інвестиційну привабливість туризму Антонюк К.Г. Тд 2022-06-17 18
27590 Перспективи використання смарт-спеціалізації у формуванні програми розвитку туризму Вінницької області Антонюк К.Г. Суз 2022-06-17 15
27578 Характеристика публічно-приватного партнерства як ефективної форми інвестиційного забезпечення сфери туризму в україні Мазаракі А.А., Антонюк К.Г. Сун 2022-05-02 23
27577 Особливості формування показників інвестиційної привабливості туризму як сфери економіки Мазаракі А.А., Антонюк К.Г. Сун 2022-05-02 29
27576 Особливості формування показників інвестиційної привабливості туризму як сфери економіки Мазаракі А.А., Антонюк К.Г. Сун 2022-05-02 33
27575 Теоретичні основи формування інвестиційної привабливості туризму в україні Антонюк К.Г. Тд 2022-05-02 19
27568 Кондитерське та пекарське мистецтво: методичні рекомендації до самостійної роботи Пахомська О.В. Мв 2022-02-16 319
27567 Барна справа: робоча програма Чорна Н.М., Іваніщева О.А. Рп 2022-02-16 114
27565 Innovative approaches to the development of a new sour milk product Vlasenko I.G., Bandura V., Semko T., Fialkovska L., Ivanishcheva O., Palamarchuk V. СSc 2022-02-15 64
27564 Технології харчових виробництв: завдання до лабораторних занять Семко Т., Пахомська О. Здп 2022-02-15 59
27563 Технології інноваційних харчових продуктів: методичні рекомендації до самостійної роботи Семко Т. Мв 2022-02-15 93
27562 Виробнича (переддипломна) практика: робоча програма Семко Т.,Фіалковська Л., Крижак Л.,Іваніщева О. Рп 2022-02-15 107
27561 Технології інноваційних харчових продуктів Семко Т. Рп 2022-02-15 106
27560 Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції: Методичні рекомендації до самостійної роботи Семко Т. Мв 2022-02-15 66
27559 Сучасні гігієнічні вимоги до питної води Семко Т.В., Іваніщева О.А. Тд 2022-02-15 82
27558 Харчова алергія Семко Т.В., Іваніщева О.А. Тд 2022-02-15 61
27557 Сучасні гігієнічні вимоги до питної води Семко Т.В., Іваніщева О.А. Тд 2022-02-15 66
27556 Удосконалення технології виробництва масла вершкового (за матеріалами ТОВ «Бімол») Яворська Д.В. Дрп 2022-02-15 67
27555 Удосконалення технології сметани функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Вілла Мілк») Яблонська С.О. Дрп 2022-02-15 63
27554 Розробка технології напоїв з застосуванням екстракту буряка (за матеріалами ТОВ «АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА») Сторожук А.В. Дрп 2022-02-15 67