The Repository
of VTEI
LOGIN
English
|
Українська
MAIN
BY YEARS
COLLECTIONS
BY TYPES
BY DEPS
SEARCH
ABOUT
RSS
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
статистика
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
.
.
.
43
ID
TITLE
AUTHOR (s)
TYPE
YEAR
RANK
28542
Перспективи впровадження інтелектуальної автоматизації в ресторанний бізнес в умовах післявоєнного відновлення України = Рrospects of implementation of intelligent automation in the restaurant business in the conditions of post-war reconstruction of Ukrain
Постова В.В.
Сун
2023-05-18
12
28541
Гастрономічна спадщина подільської кухні: нові можливості ресторанів формату "Local food"
Постова В.В.
Тд
2023-05-18
21
28540
Барна індустрія в Україні: виклики сьогодення та перспективи розвитку
Постова В.В.
Тд
2023-05-18
15
28533
Спілкування зі "складним" гостем: особливості та сучасні підходи у закладах ресторанного господарства
Постова В.В.
Тд
2023-05-01
16
28531
Service activities in the hotel and restaurant business = Сервісна діяльність в готельно-ресторанному бізнесі
Onyshchuk N.V., Postova V.V.
Суз
2023-04-07
26
28527
Modern approaches to managing the quality of the service process in hotels and restaurants // Methods of improving the economy, tourism and management
Riabenka M., Postova V.
М(з
2023-03-31
29
28231
Розробка технології рибних страв з використанням інноваційних способів теплової обробки (за матеріалами суші-бару «Асахі», (ФОП Димніч М.С.)
Шеліпов А.І.
Дрп
2023-02-16
20
28230
Розробка технології морозива геродієтичного призначення (за матеріалами кафе-кондитерська « Мелін»)
Швечкова О.Ю.
Дрп
2023-02-16
19
28229
Удосконалення технології виробництва сиру моцарела (за матеріалами ТОВ "Іберія Україна")
Рибчинська А.Є.
Дрп
2023-02-16
21
28228
Розробка технології виробництва вершково-рослинного спреду з антиоксидантними властивостями (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод»)
Равлюк А.І.
Дрп
2023-02-16
17
28227
Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon»)
Поліщук А.О.
Дрп
2023-02-16
17
28226
Удосконалення технології приготування страв з м’яса птиці з використання спецій країн близького сходу (за матеріалами кафе «Сінай»)
Подольська М.В.
Дрп
2023-02-16
26
28225
Розробка технології приготування закусок із нерибних морепродуктів (за матеріалами кафе «Сінай»)
Пасічнюк С.В.
Дрп
2023-02-16
21
28224
Розробка технології виробництва молочних десертів з використанням фруктових наповнювачів (за матеріалами ресторану «Brewmen»)
Назарчук М.О.
Дрп
2023-02-16
19
28223
Розробка технології приготування м’ясних страв з використанням нетрадиційних способів теплової обробки (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon»)
Кононець В.О.
Дрп
2023-02-16
25
28222
Удосконалення технології виробництва вершкового масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод»)
Козак Л.В.
Дрп
2023-02-16
19
28221
Удосконалення технології приготування страв з індички (за матеріалами ресторану «Дід Мадрід»)
Камлук С.О.
Дрп
2023-02-16
18
28220
Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням розторопші плямистої (за матеріалами кафе-піцерії «Мрія»)
Дрозда Б.І.
Дрп
2023-02-16
20
28219
Удосконалення новітніх технологій випічних десертів (за матеріалами ТОВ НВП «АРГОН» супермаркет «Грош»)
Войтович А.Г.
Дрп
2023-02-16
21
28218
Розробка технології виробництва вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів (за матеріалами ТОВ «Віньковецький сирзавод»)
Грицюк З.В.
Дрп
2023-02-16
18
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
.
.
.
43