The Repository of VTEI
Collection: Дипломні роботи (проекти)
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
27178 Впровадження сучасних форм стимулювання праці на підприємствах ресторанного господарства Гуцол О.М. 2021-07-12 7
27177 Підвищення конкурентноспроможності закладів ресторанного господарства Губрій В.О. 2021-07-12 11
27176 Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві Димкова М.М. 2021-07-12 9
27175 Розробка технології бездріжджового житньо–пшеничного хліба з курагою (за матеріалами «Немирівський комбінат кооперативної промисловості» Немирівської райспоживспілки) Швачко Михайла Васильовича 2021-06-25 12
27174 Розробка технології ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ПрАТ «Птахокомбінат «Бершадський») Чайки Вікторії Сергіївни 2021-06-25 10
27173 Розробка технології десертів функціонального призначення Фаріон Д.П. 2021-06-25 9
27172 Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ТОВ «Бонус У») Лазарєвої Людмили Сергіївни 2021-06-25 11
27171 Удосконалення технології виробництва маргарину столового (за матеріалами ТОВ «АВІС») Кузьма Владислав Валентинович 2021-06-25 10
27170 Poзpoбкa тa впpoвaдження теxнoлoгiї cиpу Рiкoттa, збaгaченoгo пpoбioтичними культуpaми» (зa мaтеpiaлaми ТOВ «Aвеpca-Укpaїнa») Гончар Ю.Л. 2021-06-17 8
27169 Удосконалення виробництва майонезу» (за матеріалами ТОВ «Авіс») Анголюк М.А. 2021-06-17 14
27168 Розробка технології кисломолочного продукту» (за матеріалами ТОВ «Хмільницький завод сухого знежиреного молока «МОЛОЧНИЙ ВІЗИТ») Глухова І.М. 2021-06-17 9
27167 Розробка технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (Буковинський)» (за матеріалами ТОВ «Крижопільський сирзавод») Дупленко О.С. 2021-06-17 11
27166 Розробка технології молочних сардельок для розширення асортименту та поліпшення якості продукції» (за матеріалами ТМ «Бондарукові ковбаси» ( ФОП Бондарчук Ю.В.) Коробко П.О. 2021-06-17 15
27165 Удосконалення технології виробництва екстракційної олії» (за матеріалами ТОВ «Авіс») Костромінтінова Ю.Ю. 2021-06-17 10
27164 Бізнес-планування та його використання в системі управління підприємством ресторанного бізнесу Янчук І.І. 2021-06-16 12
27163 Вдосконалення системи мотивації персоналу закладів ресторанного господарства Шляпушнікова А.І. 2021-06-16 7
27162 Тенденції розвитку мереж закладів ресторанного господарства в Україні Татарчук А.В. 2021-06-16 9
27161 Вдосконалення організації роботи служби маркетингу та продаж на підприємствах ресторанного господарства Тітова К.О. 2021-06-16 11
27153 Удосконалення мотиваційного механізму управління ресторанним підприємством Тронік В.О. 2021-06-15 8
27152 Формування та забезпечення безпеки на підприємствах ресторанного бізнесу Вальчук К.О. 2021-06-15 9