The Repository
of VTEI
LOGIN
English
|
Українська
MAIN
BY YEARS
COLLECTIONS
BY TYPES
BY DEPS
SEARCH
ABOUT
RSS
Collection: Дипломні роботи (проекти)
статистика
1
2
3
4
5
6
7
ID
TITLE
AUTHOR (s)
YEAR
RANK
26809
Удосконалення технологічного процесу приготування прісного тіста для приготування борошняних кулінарних виробів підвищеної харчової цінності
Свята Г.Л.
2021-02-24
1
26808
Удосконалення технології кулінарних виробів з гідробіонтів
Погосян К.М.
2021-02-24
1
26807
Розробка технології зефіру з використанням синбіотичного комплексу
Пахута Д.
2021-02-24
1
26806
Розробка сучасних технологій біосоусів на основі ячменю
Мосійчук Д.
2021-02-24
1
26805
Розробка напоїв здорового харчування шляхом впровадження нетрадиційної сировини регіонального походження
Омельчук М.
2021-02-24
1
26804
Удосконалення технологій кондитерських виробів з підвищеним вмістом білка
Мосійчук О.
2021-02-24
1
26803
Вдосконалення організації клінінгових робіт в готельному господарстві
Смелянський Б.Ю.
2021-02-24
1
26802
Управління поведінкою персоналу та формування організаційної культури в готельно-ресторанному підприємстві
Дударєва К.В.
2021-02-24
1
26801
Стратегічна модель управління інноваційним розвитком ресторану
Галянт О.А.
2021-02-24
1
26800
Внутрішній туризм в Україні: стан та шляхи активізації.
Мельник А.Ю.
2021-02-24
1
26799
Проєкт гостьового будинку на 10 місць у сільській місцевості с. Рівець
Мазуркевич І.О.
2021-02-24
1
26798
Безпека туристичних подорожей
Пустовойт А. В.
2021-02-24
1
26797
Удосконалення технологій зернових галет з борошна пшениці-полби
Буга Е.Ю.
2021-02-23
3
26796
Розробка композицій та технологій виробництва мусів на основі лохини
Охрімчук О.В.
2021-02-23
3
26795
Удосконалення гранол підвищеної харчової цінності
Пеліховський В.С.
2021-02-23
3
26794
Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей
Ярута М.М.
2021-02-23
3
26793
Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки риби у напрямку поліпшення безпечності продукції
Шкіндер М.В.
2021-02-23
3
26792
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна для забезпечення комплексного формування якості продукції
Васьківький Б.М.
2021-02-23
2
26791
Новітні технології борошняних кондитерських виробів з використанням мигдального борошна
Шаліманова Ю.А.
2021-02-23
3
26790
Наукове обґрунтування розробки інноваційних технологій рибних продуктів
Хом`юк М.М.
2021-02-23
3
1
2
3
4
5
6
7