The Repository of VTEI
Collection: Дипломні роботи (проєкти)
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
28060 Розробка заходів підвищення продуктивності праці на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами кафе-бару «Смерека») Ліщук Ю.О. 2022-11-30 12
28059 Перспективи розвитку кейтерингових послуг (за матеріалами ресторану «Cherry Lake») Шпортун А.В. 2022-11-30 7
28058 Вдосконалення методів управління на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами кав’ярні «Чорна кішка Білий кіт») Чхань Є.А. 2022-11-30 5
28057 Моделі прогнозування діяльності агропідприємства (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Еко-сфера») Поліщук Д.С. 2022-11-28 14
28056 Інформаційна система обліку та реалізації продукції на підприємстві (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Жмеринський вагоноремонтний завод «Експрес»») Вдовін Р.А. 2022-11-28 12
28032 Вдосконалення системи мотивації персоналу закладів ресторанного господарства (за матеріалами пекарні «Грузинський хліб») Ятаутас В.С. 2022-11-23 4
28031 Вдосконалення цінової політики на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану «Аура») Шпукал І.Ю. 2022-11-23 3
28011 Стан та перспективи розвитку екстремального туризму в Україні (за матеріалами туристичної компанії «Trigor Тour») Заскіна А.Б. 2022-11-18 9
28010 Маркетингова діяльність туристичного підприємства (за матеріалами туристичного агентства «Love Travel») Кушніренко О.О. 2022-11-18 7
28009 Вдосконалення організації клінінгових робіт в готельному господарстві (за матеріалами ТОВ «Готель Приват», готель «Франція») Копил А.Є. 2022-11-18 4
28008 Мотивація праці працівників як важливий чинник ефективного управління туристичним підприємством (за матеріалами туристичної агенції «Валіза тур») Слатвінська Ю.Д. 2022-11-18 4
28007 Діяльність туристичного підприємства по розробці та просуванню турів (за матеріалами туристичної агенції «TUI») Ямцун К.Ю. 2022-11-18 4
28003 Удосконалення управління підприємством ресторанного господарства через поліпшення комунікаційних процесів (за матеріалами ресторану «Іль-Де-Франс») Каретник М.В. 2022-11-18 3
28002 Удосконалення культури обслуговування споживачів на підприємствах ресторанного господарства (за матеріалами суші-бару «Mr. Roll») Кулизька А.Л. 2022-11-18 4
28001 Розробка заходів щодо підвищення якості ресторанних послуг (за матеріалами бару «П’яна вишня») Ковальчук Т.В. 2022-11-18 9
28000 Методи дослідження і прогнозування туристського ринку (за матеріалами туристичної агенції «TUI») Свентух М.Ю. 2022-11-18 5
27999 Розробка та обґрунтування стратегії підвищення конкурентоспроможності туристського підприємства (за матеріалами ТОВ «Туристичний оператор «Бомба-тур»») Кифоренко О.А. 2022-11-18 4
27998 Оцінка конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ «ТС ПЛЮС», ресторан «Wine Time») Кесарчук В.А. 2022-11-18 5
27997 Проблеми та перспективи розвитку туризму в малих історичних містах України (за матеріалами туристичної агенції «Zimaletto») Борисенко Д.В. 2022-11-18 5
27996 Стан та перспективи розвитку оздоровчого туризму у Львівській області (за матеріалами ТОВ «ТКБ») Герич Д.В. 2022-11-18 5