ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
YEAR |
RANK |
28532 |
Вплив інформаційних технологій на формування професійних компетентностей економістів |
Гусак Л.П. |
2023-05-01 |
20 |
28525 |
Напрямки удосконалення інформаційної безпеки підприємств |
Яремко С., Радзіховська Л. |
2023-03-22 |
32 |
28510 |
Інноваційно-інвестиційний потенціал України у воєнний час та перспективи розвитку |
Чернега В., Продусевич Т. |
2023-03-02 |
31 |
28449 |
Соціальне підприємництво: особливості та перспективи розвитку |
Богацька Н.М. |
2023-02-28 |
16 |
28403 |
Формування у студентів української громадянської ідентичності на кураторських годинах |
Заюков І.В. |
2023-02-24 |
15 |
28391 |
Реалізація пріоритету «взаємодіючий регіон» в межах транскордонного співробітництва Україна - ЄС в сучасних умовах |
Заюков І.В. |
2023-02-23 |
16 |
28390 |
Компетентнісний підхід до підготовки фахівців з логістики та управління ланцюгами поставок |
Довгань Ю.В., Довгань Л.І. |
2023-02-23 |
16 |
28197 |
Складові професійної компетентності викладача закладу вищої освіти |
Тимкова В.А. |
2023-02-06 |
23 |
28033 |
Пропозиції щодо модернізації формату «Casual Dining» в ресторанному бізнесі |
Постова В.В. |
2022-11-24 |
24 |
27938 |
Фестивалі як інструмент підвищення привабливості туристичних дестинацій |
Чорна Н.М. |
2022-09-19 |
30 |
27936 |
Особливості використання хмарних технологій в наукових дослідженнях |
Хачатрян В.В., Стратійчук В.М. |
2022-09-19 |
47 |
27828 |
Аналіз ринку туристичних послуг України |
Стратійчук В.М. |
2022-08-19 |
199 |
27801 |
Аналіз заробітної плати в Україні |
Лобачева І.Ф., Войцицька О.О. |
2022-08-12 |
61 |
27798 |
Сутність діагностики економічного потенціалу підприємства готельного господарства |
Вівсюк І.О. |
2022-08-12 |
69 |
27770 |
Порівняльний аналіз цифрових трансформацій в Україні та Австралії |
Ніколіна І., Мукомел А. |
2022-08-10 |
86 |
27764 |
Цифрова трансформація: сучасний стан, тренди, побудова інституційної спроможності на місцевому рівні |
Ніколіна І., Ніколіна С. |
2022-08-10 |
67 |
27579 |
Дистанційна форма навчання як інноваційна методика підготовки фахівців з логістики та управління ланцюгами поставок |
Довгань Ю.В. |
2022-05-19 |
170 |
27559 |
Сучасні гігієнічні вимоги до питної води |
Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
2022-02-15 |
170 |
27533 |
Ресторанній бізнес в Україні та світі |
Пахомська О.В., Анголюк М.А. |
2022-02-15 |
115 |
27504 |
Сучасні системи водоочистки для харчових підприємств |
Пахомська О.В. |
2022-02-14 |
288 |