ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
YEAR |
RANK |
31293 |
Smаrt-технології у готельно-ресторанному бізнесі |
Рябенька М.О., Кирилюк А.М. |
2025-03-13 |
50 |
31179 |
Медіадискурс як інструмент формування медіакартини світу |
Нечипоренко В. О. |
2025-01-31 |
71 |
31014 |
Підтримка ментального здоров’я в умовах роботи з вразливими категоріями населення |
Шуй Н. В. |
2025-01-22 |
62 |
30899 |
Сучасні тенденції реалізації інвестиційного потенціалу України |
Красняк О. П. |
2025-01-20 |
32 |
30894 |
Експорт України в умовах війни: стан та можливі шляхи вирішення проблем у контексті євроінтеграції |
Осіпова Л. |
2025-01-20 |
36 |
30839 |
Очищення стічних вод підприємств харчової промисловості = Drinking water quality: physiological assessment |
Фіалковська Л. В. |
2025-01-19 |
47 |
30807 |
Реалізація політики безбар’єрності в умовах війни |
Ніколіна І. І. |
2025-01-17 |
46 |
30800 |
Роль органів місцевого самоврядування у післявоєнній відбудові України |
Ніколіна І. І. |
2025-01-17 |
51 |
30780 |
Першочергові завдання аудиту для суб'єктів господарювання у посткризовий період |
Покиньчереда В. В., Китайчук Т. Г., Крупельницька І. Г. |
2025-01-16 |
35 |
30268 |
Інноваційна технологія Sous Vide в ресторанній продукції |
Семко Т. В., Іваніщева О. А., Пахомська О. В. |
2025-01-06 |
44 |
30041 |
Розробка програми лояльності для споживачів закладів ресторанного бізнесу |
Рябенька М. О., Гаврилюк О. В. |
2024-12-19 |
62 |
29978 |
Нанотехнологія - наука, інновації і можливості |
Калініна Г. П., Крижак Л. М. |
2024-12-13 |
62 |
29878 |
Цифрові технології в освітньому процесі як чинник збереження контингенту здобувачів в умовах війни |
Вівсюк І. О. |
2024-12-11 |
51 |
29831 |
Девальвація гривні та інфляційні процеси в Україні в сучасних умовах |
Осіпова Л. В., Баюра О. О. |
2024-12-10 |
51 |
29830 |
Міжнародна міграція у воєнний час та її вплив на економічні відносини |
Осіпова Л. В., Бевзюк Т. С. |
2024-12-10 |
48 |
29820 |
Особливості сучасного комунікаційного маркетингу в сфері туризму |
Шугарова В. Р., Кізюн А. Г. |
2024-12-10 |
77 |
29819 |
Значення професійної етики в туристичній сфері |
Чайкун В. В., Кізюн А. Г. |
2024-12-10 |
59 |
29818 |
Значення споживчих мотивів для розвитку туризму |
Мітюкова Ю. М., Кізюн А. Г. |
2024-12-10 |
52 |
29817 |
Стратегії контент-маркетингу для готелів і ресторанів |
Лебедєва К. Б., Кізюн А. Г. |
2024-12-10 |
56 |
29816 |
Інноваційні стратегії маркетингу в індустрії гостинності для підвищення конкурентоспроможності |
Дубінчак Є. В., Кізюн А. Г. |
2024-12-10 |
51 |