ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
YEAR |
RANK |
28197 |
Складові професійної компетентності викладача закладу вищої освіти |
Тимкова В.А. |
2023-02-06 |
1 |
28033 |
Пропозиції щодо модернізації формату «Casual Dining» в ресторанному бізнесі |
Постова В.В. |
2022-11-24 |
15 |
27938 |
Фестивалі як інструмент підвищення привабливості туристичних дестинацій |
Чорна Н.М. |
2022-09-19 |
25 |
27936 |
Особливості використання хмарних технологій в наукових дослідженнях |
Хачатрян В.В., Стратійчук В.М. |
2022-09-19 |
33 |
27828 |
Аналіз ринку туристичних послуг України |
Стратійчук В.М. |
2022-08-19 |
105 |
27801 |
Аналіз заробітної плати в Україні |
Лобачева І.Ф., Войцицька О.О. |
2022-08-12 |
45 |
27798 |
Сутність діагностики економічного потенціалу підприємства готельного господарства |
Вівсюк І.О. |
2022-08-12 |
55 |
27770 |
Порівняльний аналіз цифрових трансформацій в Україні та Австралії |
Ніколіна І., Мукомел А. |
2022-08-10 |
63 |
27764 |
Цифрова трансформація: сучасний стан, тренди, побудова інституційної спроможності на місцевому рівні |
Ніколіна І., Ніколіна С. |
2022-08-10 |
55 |
27579 |
Дистанційна форма навчання як інноваційна методика підготовки фахівців з логістики та управління ланцюгами поставок |
Довгань Ю.В. |
2022-05-19 |
131 |
27559 |
Сучасні гігієнічні вимоги до питної води |
Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
2022-02-15 |
150 |
27533 |
Ресторанній бізнес в Україні та світі |
Пахомська О.В., Анголюк М.А. |
2022-02-15 |
93 |
27504 |
Сучасні системи водоочистки для харчових підприємств |
Пахомська О.В. |
2022-02-14 |
153 |
27422 |
Інформаційні технології в сучасному освітньому середовищі |
Тимкова В.А. |
2022-02-14 |
204 |
27331 |
Ймовірнісне програмування: історія та сучасність |
Радзіховська Л., Котов В. |
2021-12-30 |
121 |
27323 |
Телескопія як словотворчий засіб сучасної англійської мови |
Тимощук Н.М. |
2021-12-08 |
116 |
27290 |
Зміст та особливості публічно-приватного партнерства |
Антонюк К.Г. |
2021-10-11 |
130 |
27211 |
Економіко-організаційні проблеми формування стратегії розвитку маркетингу послуг в умовах нестабільного ринкового середовища готельно-ресторанного бізнесу |
Постова В.В. |
2021-09-22 |
202 |
27085 |
Конкурентоспроможність в ресторанному бізнесі |
Постова В.В. |
2021-04-12 |
174 |
26910 |
Проблеми внутрішнього аудиту в банківських установах |
Кудирко О.М., Разборська О.О. |
2021-03-05 |
144 |