The Repository of VTEI
Collection: 2024
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
31286 Удосконалення технології приготування страв з птиці на мангалі (на матеріалах Товариства з обмеженою відповідальністю ресторація «Гостинний пан», м. Вінниця) Колісник В. 2025-02-25 73
31285 Удосконалення технології приготування страв в українській печі (за матеріалами фізичної особи-підприємця Юрченка Олега Володимировича, кафе «Россоха», Вінницька обл., смт Вороновиця) Лебідь П. 2025-02-25 65
31067 Емпатія в рекламній комунікації: лінгвопрагматичний та перекладознавчий аспекти Слободянюк Д. 2025-01-29 46
31066 Стратегії топікації англомовної та українськомовної наукової статті: зіставний аспект Снігур І. 2025-01-29 66
31058 Лінгвопрагматичні особливості жанру резюме в англомовному та українськомовному діловому дискурсі Фертюк О. 2025-01-29 39
31056 Англійські аналітичні дієслівні лексеми в українському перекладі (на матеріалі двомовних публіцистичних видань) Вовк А. 2025-01-29 64
31053 Прагматика заголовків англомовних та українськомовних новинних медіатекстів Візнюк О. 2025-01-29 43
31051 Особливості британської нормативної вимови в екранізаціях А. К. Дойля "Шерлока Холмса" Паршина О. В. 2025-01-29 37
31050 Фразеологізми з антропонімічним компонентом ванглійській мові: етимологія та переклад Ременяк С. В. 2025-01-29 60
30952 Удосконалення технології приготування страв з використанням емульгуючих систем (за матеріалами фізичної особи-підприємця Арсе Марселя Феліксовича, ресторан «Іль-де-Франс», м. Вінниця) Лесько О. С. 2025-01-21 46
30806 Товарознавчі аспекти дослідження ринку виноградних вин (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Дядик Людмила Миколаївна, с. Митки, Барський р-н, Вінницька обл.) Крамаренко В. 2025-01-17 59
30805 Споживча оцінка асортименту, якості та конкурентоспроможності електронних сигарет (за матеріалами Приватного підприємства «СТАР ТРЕЙД 1», м. Одеса) Дидик В. 2025-01-17 52
30804 Чинники, що впливають на асортимент, якість та конкурентоспроможність мармеладу (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія-Вінниця», м. Вінниця) Нечипорук О. 2025-01-17 63
30803 Формування якості та конкурентоспроможності напівкопчених ковбас в умовах виробництва (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Трохименко Руслан Анатолійович, ТМ Війтівські ковбаси, с. Війтівка, Гайсинський р-н, Вінницька обл.) Мішин В. 2025-01-17 56
30802 Формування споживних властивостей соків в умовах виробництва, оцінка їх конкурентоспроможності (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія-Вінниця», м. Вінниця) Єрємєєв Д. 2025-01-17 63
30801 Аналіз чинників, що впливають на асортимент, якість та конкурентоспроможність рулетів» (за матеріалами Приватного акціонерного товариства «Вінницька кондитерська фабрика», м. Вінниця) Гром Д. 2025-01-17 58
30799 Тенденції формування асортименту квітів в Україні, організація їх оптового продажу (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Голуб Андрій Ігорович, оптового складу Kvitkaopt, м. Вінниця) Голуб А. 2025-01-17 49
30757 Порівняльна характеристика згущеного молока різних виробників (за матеріалами ТОВ «КОМПАНІЯ «ОЛДІ», м. Вінниця) Лукашенко С. 2025-01-16 101
30722 Розробка програмного забезпечення з бухгалтерського та фінансового обліку (за матеріалами Малого приватного підприємства виробничо-комерційної фірми «АгроСофт», м. Вінниця) Трофименко М. 2025-01-16 70
30721 Інформаційна система безпеки даних для підприємства з виробництва електричних побутових приладів (за матеріалами Приватного акціонерного товариства «Вінницький завод «Маяк», м. Вінниця) Кобилінський Ю. 2025-01-16 59