The Repository
of VTEI
LOGIN
English
|
Українська
MAIN
BY YEARS
COLLECTIONS
BY TYPES
BY DEPS
SEARCH
ABOUT
RSS
Дипломна робота, проект
статистика
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
ID
TITLE
AUTHOR (s)
YEAR
RANK
27556
Удосконалення технології виробництва масла вершкового (за матеріалами ТОВ «Бімол»)
Яворська Д.В.
2022-02-15
67
27555
Удосконалення технології сметани функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Вілла Мілк»)
Яблонська С.О.
2022-02-15
63
27554
Розробка технології напоїв з застосуванням екстракту буряка (за матеріалами ТОВ «АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА»)
Сторожук А.В.
2022-02-15
67
27553
Удосконалення рецептур та технологій виробництва плодово-ягідного зефіру (за матеріалами ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ - ВІННИЦЯ»)
Юркова А.О.
2022-02-15
67
27552
Удосконалення старовинних технологій хлібобулочних виробів із застосуванням пшеничних хмелевих заквасок, їх адаптація до сучасних умов (за матеріалами пекарні (ФОП Стадник А.В.))
Тарасенко Д.І.
2022-02-15
58
27545
Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Житомир (об’єкт дослідження - ресторан єврейської кухні та вегетаріанське кафе. Новітні технології приготування фалафелів)
Михніцька Л. В.
2022-02-15
44
27544
Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Полонне (об’єкт дослідження – ресторан грузинської кухні. Новітні технології борошняних виробів з нетрадиційної сировини вітчизняного походження)
Тригуба І. О.
2022-02-15
52
27543
Кoмплeкcний зaклaд pecтopaннoгo гocпoдapcтвa в м. Вінниця (об’єкт дослідження – ресторан вегетаріанської кухні та фреш-бар. Новітні технології рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій)
Таранюк І. В.
2022-02-15
47
27541
Комплексний заклад ресторанного господарства у смт Якушинці (об’єкт дослідження- ресторан грузинської кухні та винний бар. Новітні технології борошняних кондитерських виробів з листового тіста)
Кощуг К. М.
2022-02-15
50
27539
Комплексний заклад ресторанного господарства у м.Вінниці (об’єкт дослідження-ресторан іспанської кухні та таверни. Новітні технології страв з яловичини)
Наконечний В.В.
2022-02-15
44
27514
Розробка технології сорбету-морозива (за матеріалами ПП «Світайс»)
Щербатюк С. В.
2022-02-15
49
27513
Удосконалення технології виробництва пісочно-відсаджувального печива підвищеної харчової цінності (за матеріалами ТОВ «Млин База»)
Кирилюк Т. О.
2022-02-15
44
27512
Удосконалення технології виробництва пряничних кондитерських виробів з наповнювачами (за матеріалами ТОВ «Аленруд»)
Матушинський Д. В.
2022-02-15
50
27511
Сучасні форми стимулювання праці та адаптація до системи мотивації сервісного підприємства (за матеріалами ТОВ «Сушия», ресторану «Сушия»)
Шпак О. В.
2022-02-15
51
27510
Управління організацією відпочинку гостей ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ «Фірма «Дівасал», ресторан «VLTAVA»)
Якимчук К. О.
2022-02-15
54
27509
Розробка і дослідження технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (за матеріалами ТОВ «Гайсинський молокозавод»)
Педоренко В. О.
2022-02-15
50
27508
Удосконалення управління якістю продукції та послуг на підприємствах ресторанного господарства (за матеріалами їдальні закладу дошкільної освіти «Малятко»)
Федорович С. Р.
2022-02-15
43
27507
Тенденції розвитку новітніх форматів закладів ресторанного господарства в м. Біла Церква (за матеріалами ресторану «Рибацький Хутір»)
Бойко А. І.
2022-02-15
41
27506
Формування ефективної системи мотивації персоналу індустрії гостинності (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Собкофф»)
Вовк Є. В.
2022-02-15
48
27505
Удосконалення системи стимулювання праці у закладах готельно- ресторанного господарства (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «ВікЖан»)
Юркова Н. А.
2022-02-15
43
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16