The Repository of VTEI
Дипломна робота, проект
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
27556 Удосконалення технології виробництва масла вершкового (за матеріалами ТОВ «Бімол») Яворська Д.В. 2022-02-15 67
27555 Удосконалення технології сметани функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Вілла Мілк») Яблонська С.О. 2022-02-15 63
27554 Розробка технології напоїв з застосуванням екстракту буряка (за матеріалами ТОВ «АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА») Сторожук А.В. 2022-02-15 67
27553 Удосконалення рецептур та технологій виробництва плодово-ягідного зефіру (за матеріалами ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ - ВІННИЦЯ») Юркова А.О. 2022-02-15 67
27552 Удосконалення старовинних технологій хлібобулочних виробів із застосуванням пшеничних хмелевих заквасок, їх адаптація до сучасних умов (за матеріалами пекарні (ФОП Стадник А.В.)) Тарасенко Д.І. 2022-02-15 58
27545 Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Житомир (об’єкт дослідження - ресторан єврейської кухні та вегетаріанське кафе. Новітні технології приготування фалафелів) Михніцька Л. В. 2022-02-15 44
27544 Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Полонне (об’єкт дослідження – ресторан грузинської кухні. Новітні технології борошняних виробів з нетрадиційної сировини вітчизняного походження) Тригуба І. О. 2022-02-15 52
27543 Кoмплeкcний зaклaд pecтopaннoгo гocпoдapcтвa в м. Вінниця (об’єкт дослідження – ресторан вегетаріанської кухні та фреш-бар. Новітні технології рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій) Таранюк І. В. 2022-02-15 47
27541 Комплексний заклад ресторанного господарства у смт Якушинці (об’єкт дослідження- ресторан грузинської кухні та винний бар. Новітні технології борошняних кондитерських виробів з листового тіста) Кощуг К. М. 2022-02-15 50
27539 Комплексний заклад ресторанного господарства у м.Вінниці (об’єкт дослідження-ресторан іспанської кухні та таверни. Новітні технології страв з яловичини) Наконечний В.В. 2022-02-15 44
27514 Розробка технології сорбету-морозива (за матеріалами ПП «Світайс») Щербатюк С. В. 2022-02-15 49
27513 Удосконалення технології виробництва пісочно-відсаджувального печива підвищеної харчової цінності (за матеріалами ТОВ «Млин База») Кирилюк Т. О. 2022-02-15 44
27512 Удосконалення технології виробництва пряничних кондитерських виробів з наповнювачами (за матеріалами ТОВ «Аленруд») Матушинський Д. В. 2022-02-15 50
27511 Сучасні форми стимулювання праці та адаптація до системи мотивації сервісного підприємства (за матеріалами ТОВ «Сушия», ресторану «Сушия») Шпак О. В. 2022-02-15 51
27510 Управління організацією відпочинку гостей ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ «Фірма «Дівасал», ресторан «VLTAVA») Якимчук К. О. 2022-02-15 54
27509 Розробка і дослідження технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (за матеріалами ТОВ «Гайсинський молокозавод») Педоренко В. О. 2022-02-15 50
27508 Удосконалення управління якістю продукції та послуг на підприємствах ресторанного господарства (за матеріалами їдальні закладу дошкільної освіти «Малятко») Федорович С. Р. 2022-02-15 43
27507 Тенденції розвитку новітніх форматів закладів ресторанного господарства в м. Біла Церква (за матеріалами ресторану «Рибацький Хутір») Бойко А. І. 2022-02-15 41
27506 Формування ефективної системи мотивації персоналу індустрії гостинності (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Собкофф») Вовк Є. В. 2022-02-15 48
27505 Удосконалення системи стимулювання праці у закладах готельно- ресторанного господарства (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «ВікЖан») Юркова Н. А. 2022-02-15 43