The Repository
of VTEI
LOGIN
English
|
Українська
MAIN
BY YEARS
COLLECTIONS
BY TYPES
BY DEPS
SEARCH
ABOUT
RSS
Дипломна робота, проєкт
статистика
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
ID
TITLE
AUTHOR (s)
YEAR
RANK
28478
Створення конкурентоспроможної торгової марки: теоретичні основи і практичні інструменти (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю "Рокет делівері", м. Київ)
Стратійчук Н.
2023-03-01
9
28470
Підвищення ефективності міжнародної економічної діяльності підприємства на основі стратегії диверсифікації (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальність "Цукорагропром", с. Війтівці, Хмільницького р-ну, Вінницької обл.)
Дзівінський М.
2023-03-01
9
28465
Управління збутом в експортній діяльності підприємства (за матеріалами приватного підприємства ПСП "Вікторія", с. Ратуш, Могилів-Подільський р-н, Вінницька обл.)
Миронишин В.
2023-02-28
10
28450
Сучасні технології розробки та реалізації міжнародної товарної політики фірми (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю "САБАРОВ-ТРАК", м. Вінниця)
Амонс Я.
2023-02-28
9
28231
Розробка технології рибних страв з використанням інноваційних способів теплової обробки (за матеріалами суші-бару «Асахі», (ФОП Димніч М.С.)
Шеліпов А.І.
2023-02-16
8
28230
Розробка технології морозива геродієтичного призначення (за матеріалами кафе-кондитерська « Мелін»)
Швечкова О.Ю.
2023-02-16
8
28229
Удосконалення технології виробництва сиру моцарела (за матеріалами ТОВ "Іберія Україна")
Рибчинська А.Є.
2023-02-16
9
28228
Розробка технології виробництва вершково-рослинного спреду з антиоксидантними властивостями (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод»)
Равлюк А.І.
2023-02-16
9
28227
Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon»)
Поліщук А.О.
2023-02-16
7
28226
Удосконалення технології приготування страв з м’яса птиці з використання спецій країн близького сходу (за матеріалами кафе «Сінай»)
Подольська М.В.
2023-02-16
10
28225
Розробка технології приготування закусок із нерибних морепродуктів (за матеріалами кафе «Сінай»)
Пасічнюк С.В.
2023-02-16
8
28224
Розробка технології виробництва молочних десертів з використанням фруктових наповнювачів (за матеріалами ресторану «Brewmen»)
Назарчук М.О.
2023-02-16
8
28223
Розробка технології приготування м’ясних страв з використанням нетрадиційних способів теплової обробки (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon»)
Кононець В.О.
2023-02-16
12
28222
Удосконалення технології виробництва вершкового масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод»)
Козак Л.В.
2023-02-16
11
28221
Удосконалення технології приготування страв з індички (за матеріалами ресторану «Дід Мадрід»)
Камлук С.О.
2023-02-16
8
28220
Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням розторопші плямистої (за матеріалами кафе-піцерії «Мрія»)
Дрозда Б.І.
2023-02-16
13
28219
Удосконалення новітніх технологій випічних десертів (за матеріалами ТОВ НВП «АРГОН» супермаркет «Грош»)
Войтович А.Г.
2023-02-16
11
28218
Розробка технології виробництва вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів (за матеріалами ТОВ «Віньковецький сирзавод»)
Грицюк З.В.
2023-02-16
11
28217
Удосконалення технології виробництва йогуртів з плодово-ягідними наповнювачами (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод»)
Батер З.Ю.
2023-02-16
13
28193
Маркетингова діяльність туристського підприємства (за матеріалами тyрагенcтва «Drеam Way Tour»)
Васалатій І.І.
2023-01-24
20
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21