The Repository of VTEI
Стаття у закордонних наукових виданнях
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
29485 Innovative culinary technology for vegetarian diet = Інноваційна технологія кулінарного виробу для вегетаріанського харчування Semko T.V., Pahomska O.V. 2024-06-21 41
29385 Transformation of domestic tourism in Ukraine during the war: forecasting prospective types of tourism = Трансформація внутрішнього туризму України під час війни: прогнозування перспективних видів туризму Chorna N.M., Antoniuk K.H. 2024-06-17 54
29380 Postmodern Transformations of Tourism Development Pecheniuk A., Kiziun A. 2024-06-14 45
29370 Natural resources in event tourism: place and significance = Природні ресурси в подієвому туризмі: місце та значення Chorna N.M., Kiziun A.H. 2024-06-14 50
29267 Digitalization of philological education in Ukraine: opportunities and perspectives Tymoshchuk N. 2024-04-19 68
29219 Вплив повномасштабного вторгнення на українську мову та культуру = Impact of full-scale invasion on ukrainian language and culture Тимкова В. 2024-02-09 92
29212 Pros and Cons of Student-centered Learning in the War Conditions Osaulchyk O. 2024-02-07 108
29211 Pragmatics of linguistic hedging in the genre of research abstracts Ivanytska N., Ivanytska N. 2024-02-07 107
29180 Flexible Learning System for Philology Students in a Crisis Situation Tereshchenko L.Y., Tkachuk T.I., Matsera O.A. 2024-01-25 87
29174 Діагностика соціальної допомоги сім’ям з дітьми Мадай О.О., Павлюк Т.І. 2024-01-09 84
29173 Аналіз та обчислення соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям Літвін Я.В., Павлюк Т.І. 2024-01-09 107
29172 Соціальний захист людей з інвалідністю з дитинства та дітей з інвалідністю Гончарук К., Павлюк Т. 2024-01-09 110
29043 Особливості розвитку міжнародної діяльності підприємства з іноземним капіталом = Peculiarities of the development of international activities of an enterprise with foreign capital Стратійчук В.М., Білокінна І.Д. 2023-09-13 125
29039 Formation, functioning and efficiency of using personnel potential of ukrainian enterprises in the conditions of war Khachatrian V., Krasnyak O. 2023-09-13 120
29031 Soft skill as a component of professional competency of philology students = Soft skills як компонент професійної компетентності студентів-філологів Dovhan L.I., Osaulchyk O.B. 2023-09-07 108
28989 Формування функціональних властивостей пісочно-відсаджувального печива шляхом застосування зостери Семко Т.В., Іваніщева О.А. 2023-08-28 126
28985 Basic marketing management tools = Базовий маркетинговий інструментарій управління Polishchuk I.I., Dovhan Yu.V. 2023-08-28 139
28907 Туристичні можливості України: сільський зелений туризм = Тourist opportunities of Ukraine: rural green tourism Онищук Н.В., Лук’янець А.В. 2023-07-12 113
28696 Інновації, як сучасний тренд розвитку ресторанного бізнесу = Innovations as a modern trend in restaurant business development Пахомська О.В., Крижак Л.М. 2023-06-30 131
28681 Крафтові хлібобулочні технології та гастрономічні інновації Семко Т.В., Пахомська О.В., Слободянюк Н.О. 2023-06-29 155