The Repository of VTEI
������������ �� �������������������� �������������� (Copernicus ���� ��������)
1
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
27550 Тенденції формування якості хлібобулочних виробів функціонального призначення Пахомська О.В., Іваніщева О.А. 2022-02-15 54
27534 Тенденції формування якості хлібобулочних виробів функціонального призначення Іваніщева О.А., Пахомська О.В. 2022-02-15 41
27278 Розвиток екстремального туризму в межах Подільських Товтр Кізюн А.Г. 2021-10-08 111
27077 Аналіз динаміки та структури заощаджень населення України Павлюк Т. І., Урбанович В. А. 2021-04-07 160
27065 Добробут населення - основа розвитку держави Павлюк Т. І., Вільчинська О. Я., Петрик В. О. 2021-04-01 853
27064 Безробіття та шляхи його вирішення. Павлюк Т. І., Вакулюк О.А. 2021-04-01 296
27047 Безробіття: причини його подолання. Павлюк Т. І. 2021-03-31 151
27022 Маркетингові дослідження ринку приладдя для малювання Танасійчук А.М., Гуцало О.М. 2021-03-23 185
26980 Проблеми та перспективи залучення іноземного капіталу в аграрний сектор України. Павлюк Т. І., Гусак К. Ю. 2021-03-15 104
26930 Особливості документального оформлення обліку паливномастильних матеріалів Гладій І.О., Коцеруба Н.В. 2021-03-09 264
26924 Система організації обліку депозитних операцій комерційного банку Гладій І.О. 2021-03-09 173
26873 Ціноутворення логістичних послуг Пчелянська Г.О., Стефаненко К.І. 2021-03-05 118
26731 Формування іміджу підприємства як елементу конкурентоспроможності Лозовський О.М., Дрончак І.В. 2021-02-09 432
26717 Формування іміджу підприємства як елементу конкурентоспроможності Лозовський О.М., Дрончак І.В. 2021-02-09 117
26714 Роль корпоративної культури в системі корпоративного управління підприємством Лозовський О.М., Петлінська Ю.О. 2021-02-09 125
26713 Управління ризиками як центральна ланка процесу стратегічного управління підприємством Лозовський О.М. 2021-02-09 149
26711 Формування системи ефективного корпоративного управління в акціонерних товариствах Лозовський О.М., Незбутня О.В. 2021-02-09 159
26706 Корпоративне управління як елемент корпоративної культури в діяльності підприємств харчової промисловості Лозовський О. М., Гудима Н. В. 2021-02-09 349
26703 Сучасні підходи щодо оптимізації системи управління персоналом на підприємстві Лозовський О. М., Пучканьова В.Й. 2021-02-09 150
26699 Мотивація як складова ефективного управління персоналом Лозовський О. М. 2021-02-09 376