ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
YEAR |
RANK |
27550 |
Тенденції формування якості хлібобулочних виробів функціонального призначення |
Пахомська О.В., Іваніщева О.А. |
2022-02-15 |
54 |
27534 |
Тенденції формування якості хлібобулочних виробів функціонального призначення |
Іваніщева О.А., Пахомська О.В. |
2022-02-15 |
41 |
27278 |
Розвиток екстремального туризму в межах Подільських Товтр |
Кізюн А.Г. |
2021-10-08 |
111 |
27077 |
Аналіз динаміки та структури заощаджень населення України |
Павлюк Т. І., Урбанович В. А. |
2021-04-07 |
160 |
27065 |
Добробут населення - основа розвитку держави |
Павлюк Т. І., Вільчинська О. Я., Петрик В. О. |
2021-04-01 |
853 |
27064 |
Безробіття та шляхи його вирішення. |
Павлюк Т. І., Вакулюк О.А. |
2021-04-01 |
296 |
27047 |
Безробіття: причини його подолання. |
Павлюк Т. І. |
2021-03-31 |
151 |
27022 |
Маркетингові дослідження ринку приладдя для малювання |
Танасійчук А.М., Гуцало О.М. |
2021-03-23 |
185 |
26980 |
Проблеми та перспективи залучення іноземного капіталу в аграрний сектор України. |
Павлюк Т. І., Гусак К. Ю. |
2021-03-15 |
104 |
26930 |
Особливості документального оформлення обліку паливномастильних матеріалів |
Гладій І.О., Коцеруба Н.В. |
2021-03-09 |
264 |
26924 |
Система організації обліку депозитних операцій комерційного банку |
Гладій І.О. |
2021-03-09 |
173 |
26873 |
Ціноутворення логістичних послуг |
Пчелянська Г.О., Стефаненко К.І. |
2021-03-05 |
118 |
26731 |
Формування іміджу підприємства як елементу конкурентоспроможності |
Лозовський О.М., Дрончак І.В. |
2021-02-09 |
432 |
26717 |
Формування іміджу підприємства як елементу конкурентоспроможності |
Лозовський О.М., Дрончак І.В. |
2021-02-09 |
117 |
26714 |
Роль корпоративної культури в системі корпоративного управління підприємством |
Лозовський О.М., Петлінська Ю.О. |
2021-02-09 |
125 |
26713 |
Управління ризиками як центральна ланка процесу стратегічного управління підприємством |
Лозовський О.М. |
2021-02-09 |
149 |
26711 |
Формування системи ефективного корпоративного управління в акціонерних товариствах |
Лозовський О.М., Незбутня О.В. |
2021-02-09 |
159 |
26706 |
Корпоративне управління як елемент корпоративної культури в діяльності підприємств харчової промисловості |
Лозовський О. М., Гудима Н. В. |
2021-02-09 |
349 |
26703 |
Сучасні підходи щодо оптимізації системи управління персоналом на підприємстві |
Лозовський О. М., Пучканьова В.Й. |
2021-02-09 |
150 |
26699 |
Мотивація як складова ефективного управління персоналом |
Лозовський О. М. |
2021-02-09 |
376 |