2023
1
ID | TITLE | AUTHOR (s) | TYPE | SUMMARY | RANK |
---|---|---|---|---|---|
28526 | Елементи гнучкого навчання іноземної мови в умовах кризового стану | Дудікова Л., Кондратюк А., Терещенко Л. | Сун | Стаття присвячена дослідженню особливостей гнучкого навчання іноземної мови та прикладам можливого з... | 0 |
28525 | Напрямки удосконалення інформаційної безпеки підприємств | Яремко С., Радзіховська Л. | Тд | У матеріалах розглянуто напрямки удосконалення інформаційної безпеки підприємств.... | 1 |
28524 | Використання електронних словників у професійній підготовці майбутніх перекладачів = Use of electronic dictionaries in professional training of future translators | Тимощук Н.М. | Сун | Уміння послуговуватися словником є однією із базових навичок, якими повинні володіти професійні пере... | 14 |
28505 | Training of Future Logistics and Supply Chain Managers: A Competency Approach | Zamkova N., Polishchuk I., Dovhan Yu., Dovhan L., Novytskyi R. | Знп | The paper highlights the results of scientific research on the issues of training highly qual-ified ... | 11 |
28391 | Реалізація пріоритету «взаємодіючий регіон» в межах транскордонного співробітництва Україна - ЄС в сучасних умовах | Заюков І.В. | Тд | Метою дослідження є активізація процесу транскордонного співробітництва «Україна – ЄС» як потенційно... | 7 |
28390 | Компетентнісний підхід до підготовки фахівців з логістики та управління ланцюгами поставок | Довгань Ю.В., Довгань Л.І. | Тд | Сучасні перетворення в суспільстві та економіці викликають об’єктивну потребу у фахівцях сфери логіс... | 8 |
28389 | Запровадження медичної інформаційної системи в вінницькій територіальній громаді | Заюков І.В., Воронюк Д.В., Кузнєцова В.М., Мурашко А.О., Самчук Я.С, Самоєнко Т.Ю. | Сун | В розвинених країнах світу, зокрема в ЄС застосування медичних інформаційних систем пов’язане з реал... | 7 |
28388 | Теоретико-методологічні засади формування структури іміджу підприємств сфери послуг | Заюков І. В., Новак І.Г. | Сун | Метою роботи є дослідження теоретико-методологічних засад формування структури іміджу підприємтсв сф... | 6 |
28300 | Офісні комп’ютерні технології = Оffice computer technologies | Новицький Р.М., Гусак Л.П. | Мв | У методичних рекомендаціях запропоновані допоміжні матеріали для опанування питань, які виносяться н... | 0 |
28299 | Теорія організації = Тheory of organization | Іванченко Г.В. | Здп | Метою вивчення дисципліни «Теорія організації» є визначення теоретичних засад організації з позиції ... | 0 |
28292 | Іноземна мова за професійним спрямуванням = Foreign language for specific purposes | Самохвал О.О. | Мв | Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням... | 0 |
28230 | Розробка технології морозива геродієтичного призначення (за матеріалами кафе-кондитерська « Мелін») | Швечкова О.Ю. | Дрп | Кваліфікаційна робота присвячена застосуванню спеціальних низькокалорійних харчових раціонів для люд... | 7 |
28229 | Удосконалення технології виробництва сиру моцарела (за матеріалами ТОВ "Іберія Україна") | Рибчинська А.Є. | Дрп | Актуальність теми. Серед молочних продуктів сир є одним із найкращих завдяки високій калорійності, ф... | 8 |
28228 | Розробка технології виробництва вершково-рослинного спреду з антиоксидантними властивостями (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») | Равлюк А.І. | Дрп | Актуальність теми. На даний час на продовольчому ринку України активно розвивається виробництво прод... | 8 |
28227 | Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon») | Поліщук А.О. | Дрп | Кондитерські вироби з використанням апіпродуктів являють незамінну частину української кухні і мають... | 5 |
28226 | Удосконалення технології приготування страв з м’яса птиці з використання спецій країн близького сходу (за матеріалами кафе «Сінай») | Подольська М.В. | Дрп | Кваліфікаційна робота є актуальною. 30% виробленого м'яса Україна експортує, тому майже весь ек... | 9 |
28225 | Розробка технології приготування закусок із нерибних морепродуктів (за матеріалами кафе «Сінай») | Пасічнюк С.В. | Дрп | Морепродукти – здорова, корисна і дієтична їжа. Вони володіють чудовими смаковими властивостями. Од... | 7 |
28224 | Розробка технології виробництва молочних десертів з використанням фруктових наповнювачів (за матеріалами ресторану «Brewmen») | Назарчук М.О. | Дрп | Кваліфікаційна робота є актуальною в зв'язку з виходом країни на новий рівень ринкових відносин... | 7 |
28223 | Розробка технології приготування м’ясних страв з використанням нетрадиційних способів теплової обробки (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon») | Кононець В.О. | Дрп | М'ясна промисловість має велике народногосподарське значення, оскільки вона відповідає покликан... | 11 |
28222 | Удосконалення технології виробництва вершкового масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») | Козак Л.В. | Дрп | Кваліфікаційна робота присвячена виробництву масла, цікавим та перспективним способом досягнення вка... | 10 |
1