The Repository of VTEI
2023
1
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE SUMMARY RANK
28526 Елементи гнучкого навчання іноземної мови в умовах кризового стану Дудікова Л., Кондратюк А., Терещенко Л. Сун Стаття присвячена дослідженню особливостей гнучкого навчання іноземної мови та прикладам можливого з... 0
28525 Напрямки удосконалення інформаційної безпеки підприємств Яремко С., Радзіховська Л. Тд У матеріалах розглянуто напрямки удосконалення інформаційної безпеки підприємств.... 1
28524 Використання електронних словників у професійній підготовці майбутніх перекладачів = Use of electronic dictionaries in professional training of future translators Тимощук Н.М. Сун Уміння послуговуватися словником є однією із базових навичок, якими повинні володіти професійні пере... 14
28505 Training of Future Logistics and Supply Chain Managers: A Competency Approach Zamkova N., Polishchuk I., Dovhan Yu., Dovhan L., Novytskyi R. Знп The paper highlights the results of scientific research on the issues of training highly qual-ified ... 11
28391 Реалізація пріоритету «взаємодіючий регіон» в межах транскордонного співробітництва Україна - ЄС в сучасних умовах Заюков І.В. Тд Метою дослідження є активізація процесу транскордонного співробітництва «Україна – ЄС» як потенційно... 7
28390 Компетентнісний підхід до підготовки фахівців з логістики та управління ланцюгами поставок Довгань Ю.В., Довгань Л.І. Тд Сучасні перетворення в суспільстві та економіці викликають об’єктивну потребу у фахівцях сфери логіс... 8
28389 Запровадження медичної інформаційної системи в вінницькій територіальній громаді Заюков І.В., Воронюк Д.В., Кузнєцова В.М., Мурашко А.О., Самчук Я.С, Самоєнко Т.Ю. Сун В розвинених країнах світу, зокрема в ЄС застосування медичних інформаційних систем пов’язане з реал... 7
28388 Теоретико-методологічні засади формування структури іміджу підприємств сфери послуг Заюков І. В., Новак І.Г. Сун Метою роботи є дослідження теоретико-методологічних засад формування структури іміджу підприємтсв сф... 6
28300 Офісні комп’ютерні технології = Оffice computer technologies Новицький Р.М., Гусак Л.П. Мв У методичних рекомендаціях запропоновані допоміжні матеріали для опанування питань, які виносяться н... 0
28299 Теорія організації = Тheory of organization Іванченко Г.В. Здп Метою вивчення дисципліни «Теорія організації» є визначення теоретичних засад організації з позиції ... 0
28292 Іноземна мова за професійним спрямуванням = Foreign language for specific purposes Самохвал О.О. Мв Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням... 0
28230 Розробка технології морозива геродієтичного призначення (за матеріалами кафе-кондитерська « Мелін») Швечкова О.Ю. Дрп Кваліфікаційна робота присвячена застосуванню спеціальних низькокалорійних харчових раціонів для люд... 7
28229 Удосконалення технології виробництва сиру моцарела (за матеріалами ТОВ "Іберія Україна") Рибчинська А.Є. Дрп Актуальність теми. Серед молочних продуктів сир є одним із найкращих завдяки високій калорійності, ф... 8
28228 Розробка технології виробництва вершково-рослинного спреду з антиоксидантними властивостями (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») Равлюк А.І. Дрп Актуальність теми. На даний час на продовольчому ринку України активно розвивається виробництво прод... 8
28227 Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon») Поліщук А.О. Дрп Кондитерські вироби з використанням апіпродуктів являють незамінну частину української кухні і мають... 5
28226 Удосконалення технології приготування страв з м’яса птиці з використання спецій країн близького сходу (за матеріалами кафе «Сінай») Подольська М.В. Дрп Кваліфікаційна робота є актуальною. 30% виробленого м'яса Україна експортує, тому майже весь ек... 9
28225 Розробка технології приготування закусок із нерибних морепродуктів (за матеріалами кафе «Сінай») Пасічнюк С.В. Дрп Морепродукти – здорова, корисна і дієтична їжа. Вони володіють чудовими смаковими властивостями. Од... 7
28224 Розробка технології виробництва молочних десертів з використанням фруктових наповнювачів (за матеріалами ресторану «Brewmen») Назарчук М.О. Дрп Кваліфікаційна робота є актуальною в зв'язку з виходом країни на новий рівень ринкових відносин... 7
28223 Розробка технології приготування м’ясних страв з використанням нетрадиційних способів теплової обробки (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon») Кононець В.О. Дрп М'ясна промисловість має велике народногосподарське значення, оскільки вона відповідає покликан... 11
28222 Удосконалення технології виробництва вершкового масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») Козак Л.В. Дрп Кваліфікаційна робота присвячена виробництву масла, цікавим та перспективним способом досягнення вка... 10
1