The Repository of VTEI
Added last week
1
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE YEAR RANK
26843 Процеси і апарати харчових виробництв / processes and apparatus of food production Бандура В.М. Нп 2021-02-26 2
26842 Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності пролдукції Кримінський М.А. Дрп 2021-02-26 2
26841 Комп`ютеризація аудиту в Україні: актуальні проблеми та реальні перспективи Кудирко О. М. Сун 2021-02-25 4
26840 Виплати працівникам за національними та міжнародними обліковими стандартами Кудирко О. М., Дячук М.В. Сун 2021-02-25 4
26839 Удосконалення контролю товарних запасів Кудирко О. М. Сун 2021-02-25 4
26838 Управління товарними операціями підприємств оптової торгівлі фармацевтичної галузі Кудирко О. М. Сун 2021-02-25 4
26837 Організаційно-кадровий аудит як складова ефективності праці Кудирко О. М. Сун 2021-02-25 4
26836 Mortgage lending system of agricultural enterprises of Ukraine Sistema de préstamos hipotecarios de empresas agrícolas de Ucrania Andrii A. Sakhno, Nataliia V. Polishchuk, Iryna Yu. Salkova, Lesia Yu. Kucher, Olena M. Kudyrko Суз 2021-02-25 4
26835 Розробка рецептури і технології молочних напоїв для дитячого харчування Паламарчук Оксана Анатоліївна Дрп 2021-02-25 3
26834 Розробка технології сиру Чедер, збагаченого пробіотиками та тмином Павлович Владислав Геннадійович Дрп 2021-02-25 3
26833 Наукове обгрунтування та розроблення інноваційних технологій печінкового паштету Михальчук Ліна Андріївна Дрп 2021-02-25 3
26832 Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності продукції Кримінський М. А. Дрп 2021-02-25 3
26831 Інжиніринг харчових виробництв: методичні рекомендації для виконання курсової роботи Бандура В.М. Мв 2021-02-25 3
26830 Обладнання харчових виробництв: робоча програма Бандура В.М. Рп 2021-02-25 4
26829 Інжиніринг харчових виробництв: методичні рекомендації для виконання курсової роботи Бандура В.М. Мв 2021-02-25 4
26828 Інжиніринг харчових виробництв: робоча програма Бандура В.М. Рп 2021-02-25 6
26827 Розробка технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю Климчук В. М. Дрп 2021-02-25 3
26826 Удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України Кайданюк Вікторія Юріївна Дрп 2021-02-25 3
26825 Удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів з птиці, розширення асортименту та поліпшення якості продукції Гаврилюк Ольга Анатоліївна Дрп 2021-02-25 3
26824 Розробка системи харчування на основі молочної дієти Вишневська Н. А. Дрп 2021-02-25 3