The Repository of VTEI
Added last week
1
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE YEAR RANK
27170 Poзpoбкa тa впpoвaдження теxнoлoгiї cиpу Рiкoттa, збaгaченoгo пpoбioтичними культуpaми» (зa мaтеpiaлaми ТOВ «Aвеpca-Укpaїнa») Гончар Ю.Л. Дрп 2021-06-17 1
27169 Удосконалення виробництва майонезу» (за матеріалами ТОВ «Авіс») Анголюк М.А. Дрп 2021-06-17 3
27168 Розробка технології кисломолочного продукту» (за матеріалами ТОВ «Хмільницький завод сухого знежиреного молока «МОЛОЧНИЙ ВІЗИТ») Глухова І.М. Дрп 2021-06-17 3
27167 Розробка технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (Буковинський)» (за матеріалами ТОВ «Крижопільський сирзавод») Дупленко О.С. Дрп 2021-06-17 1
27166 Розробка технології молочних сардельок для розширення асортименту та поліпшення якості продукції» (за матеріалами ТМ «Бондарукові ковбаси» ( ФОП Бондарчук Ю.В.) Коробко П.О. Дрп 2021-06-17 2
27165 Удосконалення технології виробництва екстракційної олії» (за матеріалами ТОВ «Авіс») Костромінтінова Ю.Ю. Дрп 2021-06-17 4
27164 Бізнес-планування та його використання в системі управління підприємством ресторанного бізнесу Янчук І.І. Дрп 2021-06-16 1
27163 Вдосконалення системи мотивації персоналу закладів ресторанного господарства Шляпушнікова А.І. Дрп 2021-06-16 2
27162 Тенденції розвитку мереж закладів ресторанного господарства в Україні Татарчук А.В. Дрп 2021-06-16 2
27161 Вдосконалення організації роботи служби маркетингу та продаж на підприємствах ресторанного господарства Тітова К.О. Дрп 2021-06-16 2
27160 Дидактичні засоби навчання у реалізації принципу наочності під час вивчення стереометрії Гулівата І.О., Гусак Л.П. Сун 2021-06-15 1
27159 Математичне моделювання як засіб здійснення професійної спрямованості навчання математики на економічних спеціальностях ВНЗ Гусак Л.П., Гулівата І.О. Сун 2021-06-15 1
27158 Теоретичні аспекти формування математичних компетентностей майбутніх економістів Гусак Л.П., Гулівата І.О. Сун 2021-06-15 2
27157 Обгрунтування параметрів процесу сушіння насіння соняшнику у вібраційній сушарці з інфрачервоним підведенням енергії Бандура В.М. Тд 2021-06-15 1
27156 Інноваційні підходи до процесу сушіння олійного насіння Бандура В.М. Тд 2021-06-15 3
27154 Assessment of digitalization of public management and administration at the level of territorial communities Nikolina I.I., Hulivata І.О. , Husak L.Р. , Radzihovska L.М. СSc 2021-06-15 1
27153 Удосконалення мотиваційного механізму управління ресторанним підприємством Тронік В.О. Дрп 2021-06-15 3
27152 Формування та забезпечення безпеки на підприємствах ресторанного бізнесу Вальчук К.О. Дрп 2021-06-15 3
27151 Вдосконалення системи контролінгу в закладах готельно-ресторанного господарства Сербін В.І. Дрп 2021-06-15 4
27150 Брендинг як інструмент розвитку індустрії гостинності (за матеріалами ТОВ підприємство готельного обслуговування «Поділля») Будженко Альона Юріївна Дрп 2021-06-15 2
1