The Repository of VTEI
Added last week
1
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE YEAR RANK
29509 Шляхи підвищення ефективності міжнародної діяльності підприємства (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Сільськогосподарське підприємство «Мед Поділля», м. Вінниця») Ксенчук С. Крп 2024-07-01 0
29508 Конкурентна політика підприємства - суб’єкта міжнародного бізнесу (за матеріалами Приватного акціонерного товариства «Володарка», м. Вінниця) Колеснік Р. Крп 2024-07-01 0
29507 Розвиток функціональної стратегії міжнародної компанії (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Торговий Дім «Корсика», м. Вінниця») Ковальчук Ю. Крп 2024-07-01 1
29506 Стратегії розвитку міжнародної компанії (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка мрія-Вінниця», м. Вінниця) Білозір А. Крп 2024-07-01 0
29505 Методичні основи управління інвестиційною привабливістю туристичних кластерів = Methodological foundations of managing the investment attractiveness of tourist clusters Антонюк К.Г. Сун 2024-07-01 5
29504 Characteristics of exhibition activity as a tool for promotion and implementation of tourist products = Характеристика виставкової діяльності як інструменту просування та реалізації туристичних продуктів Antoniuk K.H. Тд 2024-07-01 5
29503 Характеристика факторів розвитку оздоровчого (санаторно-курортного) туризму в Україні Антонюк К.Г. Тд 2024-07-01 4
29502 Характеристика інноваційного менеджменту в туризмі Антонюк К.Г. Тд 2024-07-01 4
29501 Structuring the economic potential of hospitality industry enterprises Vivsiuk I.O., Antoniuk K.H. М(з 2024-07-01 2
29500 Менеджмент в туризмі = Management in tourism Антонюк К.Г. Здп 2024-07-01 0
29499 Організація роботи інженерно-технічних служб у готелях та шляхи її удосконалення (за матеріалами «ТОВ «Готель Приват», готель «Франція», м. Вінниця») Олексієнко К. Крп 2024-07-01 0
29498 Формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бацула Ірина Володимирівна, кав’ярня «Freycoff», м. Житомир») Маленко Л. Крп 2024-07-01 0
29497 Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Людмила Олександрівна, готельно-ресторанний комплекс «Hide Park», с. Бохоники, Вінницька обл.») Ямцун А. Крп 2024-07-01 0
29496 Особливості розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кубенко Олена Вікторівна, суші-бар «Sushi Like», м. Ямпіль, Вінницька обл.») Кожухар А. Крп 2024-07-01 0
29495 Організація туризму = Tourism management Кізюн А.Г. Мв 2024-07-01 0
1