Репозиторій ВТЕІ
2024
КОД НАЗВА ВИДАННЯ АВТОР(и) ВИД АНОТАЦІЯ РЕЙТ
29509 Шляхи підвищення ефективності міжнародної діяльності підприємства (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Сільськогосподарське підприємство «Мед Поділля», м. Вінниця») Ксенчук С. Крп В сучасному світі підприємства, що займаються міжнародною діяльністю, стикаються з рядом складнощів ... 0
29508 Конкурентна політика підприємства - суб’єкта міжнародного бізнесу (за матеріалами Приватного акціонерного товариства «Володарка», м. Вінниця) Колеснік Р. Крп Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретичних і методичних підходів до аналізу та розвитк... 0
29507 Розвиток функціональної стратегії міжнародної компанії (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Торговий Дім «Корсика», м. Вінниця») Ковальчук Ю. Крп Мете дослідження: розробка пропозицій щодо розвитку функціональної стратегії міжнародної компанії.... 1
29506 Стратегії розвитку міжнародної компанії (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка мрія-Вінниця», м. Вінниця) Білозір А. Крп Метою дослідження є розробка стратегії розвитку міжнародної компанії, яка б дозволила їй підвищити с... 0
29504 Characteristics of exhibition activity as a tool for promotion and implementation of tourist products = Характеристика виставкової діяльності як інструменту просування та реалізації туристичних продуктів Antoniuk K.H. Тд В роботі розглядається значення та роль виставкової діяльності як інструменту просування та реалізац... 8
29503 Характеристика факторів розвитку оздоровчого (санаторно-курортного) туризму в Україні Антонюк К.Г. Тд Подорожі для відновлення здоров’я належать до найбільш ранніх форм туризму. Археологічні дані та пис... 7
29502 Характеристика інноваційного менеджменту в туризмі Антонюк К.Г. Тд Важливою умовою функціонування підприємств сфери туризму є конкурентоспроможність. Запорукою стійких... 7
29501 Structuring the economic potential of hospitality industry enterprises Vivsiuk I.O., Antoniuk K.H. М(з Основою діяльності будь-якого підприємства є сукупність тих складових, що в єдності формують його ек... 5
29500 Менеджмент в туризмі = Management in tourism Антонюк К.Г. Здп Метою освітнього компоненту «Менеджмент в туризмі» є формування теоретичних знань з організації, фун... 0
29499 Організація роботи інженерно-технічних служб у готелях та шляхи її удосконалення (за матеріалами «ТОВ «Готель Приват», готель «Франція», м. Вінниця») Олексієнко К. Крп Готельна індустрія стає все більш конкурентною, і готелям важливо мати добре організовані інженерно-... 0
29498 Формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бацула Ірина Володимирівна, кав’ярня «Freycoff», м. Житомир») Маленко Л. Крп Тайм-менеджмент є надзвичайно актуальною темою для підприємств ресторанного бізнесу, який характериз... 0
29497 Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Людмила Олександрівна, готельно-ресторанний комплекс «Hide Park», с. Бохоники, Вінницька обл.») Ямцун А. Крп У сучасному світі готельно-ресторанний бізнес знаходиться під постійним тиском конкуренції та змін. ... 0
29496 Особливості розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кубенко Олена Вікторівна, суші-бар «Sushi Like», м. Ямпіль, Вінницька обл.») Кожухар А. Крп Меню закладів ресторанного господарства відіграє важливу роль у їх успішній роботі. Воно не лише інф... 0
29495 Організація туризму = Tourism management Кізюн А.Г. Мв Завданнями самостійної роботи здобувачів вищої освіти з освітнього компоненту «Організація туризму» ... 0
29494 Development of Information Systems and Technologies in the Field of Hotels and Tourism Postova V., Mazurkevych I., Riabenka M., Lukianets A., Krupitsa I. СSc It has been empirically established that information systems in the hotel industry exhibit economic ... 26
29493 Удосконалення технології виробництва хліба з додаванням яблука і кориці (за матеріалами «Фізична особа –підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м.Вінниця») Слободянюк Т. Крп В Україні хліб належить до основних харчування. Основна галузь харчової промисловості України продук... 2
29488 Удосконалення технології виробництва паштейш-флану (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Колос Валерій Дмитрович, пекарня «Василеві пироги», м. Київ) Шевчук Р. Крп У сучасному світі розвиток галузей харчової промисловості вимагає постійного вдосконалення технологі... 0
29487 Удосконалення технології виробництва джему фруктового (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Прилуцький Валерій Юрійович, ТМ « Love Luka», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.») Стейскал М. Крп На сьогоднішній день здорове, раціональне харчування людини є однією з найважливіших проблем. Оскіль... 0
29486 Удосконалення технології виробництва кисломолочних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк», м. Баранівка, Житомирська обл.») Смокорівський Є. Крп Сьогодні немає сумніву, що екосередовище та продукти з використанням нетрадиційних видів молока стал... 0
29485 Innovative culinary technology for vegetarian diet = Інноваційна технологія кулінарного виробу для вегетаріанського харчування Semko T.V., Pahomska O.V. Суз The article raises the topic of vegetarianism, which is insufficiently studied at the moment and req... 31