The Repository of VTEI
id: 25976
Title: Сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів в Україні
Authors: Пахомська О.В.
Keywords: кондитерські вироби, дослідження, споживання, виробництво
Date of publication: 2021-01-09 23:29:17
Last changes: 2021-01-09 23:29:17
Year of publication: 2019
Summary: Досліджено сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25976
Publication type: Тези доповіді
Publication: Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів: матеріали І регіональної наук.-практ. конф. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ , 2019. С. 16-18
In the collections: Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 25976.pdf Size : 937355 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge