| id: | 27148 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення управління ресторанним підприємством через поліпшення комунікаційних процесів (за матеріалами ресторану «RICH» (ФОП Адамчук Т.Ю.)) |
| Authors: | Бондарєва В. Л. |
| Keywords: | заклад ресторанного господарства, комунікації, управління, стратегія, рентабельність, конкурентоспроможність |
| Date of publication: | 2021-06-15 12:23:09 |
| Last changes: | 2021-06-15 12:23:09 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | У роботі проаналізовано теоретичні та прикладні аспекти управління закладом ресторанного господарства посередництвом поліпшення комунікаційних процесів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27148 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27148.pdf Size : 215305 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |