| id: | 28759 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства (на матеріалах студії смаку «Лофт») |
| Authors: | Захаренко А. В. |
| Keywords: | кадри, персонал, кадрове забезпечення, ресторанне господарство, методи |
| Date of publication: | 2023-07-10 14:43:23 |
| Last changes: | 2023-07-10 14:43:23 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Дана кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню теоретичних положень, розробці науково-методичних та практичних рекомендацій щодо удосконалення кадрового забезпечення підприємств ресторанного господарства. Об’єктом дослідження є процес кадрового забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є теоретико-методичні та практичні аспекти кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28759 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 54 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28759.pdf Size : 946179 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |