| id: | 28769 |
|---|---|
| Title: | Формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні «Starvin Coffee») |
| Authors: | Львович Ю. В. |
| Keywords: | система, тайм-менеджмент, управління часом, ресторанний бізнес, кав'ярня |
| Date of publication: | 2023-07-10 15:20:37 |
| Last changes: | 2023-07-10 15:20:37 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є розробка напрямків підвищення ефективності системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу. Об’єкт дослідження – процеси організації праці персоналу, формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є сукупність теоретичних, методичних і прикладних аспектів формування системи тайм-менеджменту персоналу на підприємствах ресторанного бізнесу. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28769 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 54 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28769.pdf Size : 974893 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |