id: | 28783 |
---|---|
Title: | Удосконалення управління виробничою програмою підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні "Nekipeloff bar and shop") |
Authors: | Петухова Ж.Р. |
Keywords: | виробнича програма, показники виробничої програми, заклад ресторанного бізнесу, кав'ярня |
Date of publication: | 2023-07-10 16:31:41 |
Last changes: | 2023-07-10 16:31:41 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі розкрито економічну сутність виробничої програми закладів ресторанного бізнесу. Охаракетризовано показники виробничої програми та методика їх розрахунку. Проведено оцінку організаційної структури досліджуваного закладу. Проведено аналіз фінансової діяльності кав`ярні «Nekipeloff bar and shop». Запропоновано шляхи щодо удосконалення управління виробничою програмою досліджуваного закладу |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28783 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28783.pdf Size : 727412 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|