| id: | 28783 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення управління виробничою програмою підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні "Nekipeloff bar and shop") | 
| Authors: | Петухова Ж. Р. | 
| Keywords: | виробнича програма, показники виробничої програми, заклад ресторанного бізнесу, кав'ярня | 
| Date of publication: | 2023-07-10 16:31:41 | 
| Last changes: | 2023-07-10 16:31:41 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | У кваліфікаційній роботі розкрито економічну сутність виробничої програми закладів ресторанного бізнесу. Охаракетризовано показники виробничої програми та методика їх розрахунку. Проведено оцінку організаційної структури досліджуваного закладу. Проведено аналіз фінансової діяльності кав`ярні «Nekipeloff bar and shop». Запропоновано шляхи щодо удосконалення управління виробничою програмою досліджуваного закладу | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28783 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28783.pdf Size : 727412 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |