| id: | 28880 | 
|---|---|
| Title: | Впровадження інноваційного менеджменту в діяльність закладів ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "Шахерезада") | 
| Authors: | Крупська Ю. Р. | 
| Keywords: | ресторан, менеджмент, інноваційний менеджмент, ресторанний бізнес, індустрія гостинності | 
| Date of publication: | 2023-07-11 17:05:39 | 
| Last changes: | 2023-07-11 17:05:39 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | У кваліфікаційній роботі визначено економічний зміст інноваційного менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу. Визначено методи та технології управління підприємствами ресторанного господарства. Проведено аналіз організаційно-економічного та фінансового стану ресторану "Шахерезада". Розроблено рекомендації щодо впровадження інноваційного менеджменту в діяльність ресторану "Шахерезада". | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28880 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 62 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28880.pdf Size : 808001 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |