The Repository of VTEI
id: 29858
Title: Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг
Authors: Рябенька М.
Keywords: конкурентоспроможність, управління конкурентоспроможністю, ресторанний бізнес
Date of publication: 2024-12-11 12:14:29
Last changes: 2024-12-11 12:14:29
Year of publication: 2023
Summary: Жорстка конкуренція у сфері ресторанного бізнесу змушує підприємців змінювати пріоритети розвитку бізнесу. Розвиток ринку ресторанних послуг залежить від факторів більш тривалого характеру, пов’язаних із якісними характеристиками послуг, а також із використанням і утриманням конкурентних переваг.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29858
Publication type: Тези доповіді
Publication: Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 12 жовт. 2023 р. Львів, 2023. С. 129-132
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 29858.pdf Size : 2639062 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge