The Repository of VTEI
id: 28783
Title: Удосконалення управління виробничою програмою підприємств ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні "Nekipeloff bar and shop")
Authors: Петухова Ж.Р.
Keywords: виробнича програма, показники виробничої програми, заклад ресторанного бізнесу, кав'ярня
Date of publication: 2023-07-10 16:31:41
Last changes: 2023-07-10 16:31:41
Year of publication: 2023
Summary: У кваліфікаційній роботі розкрито економічну сутність виробничої програми закладів ресторанного бізнесу. Охаракетризовано показники виробничої програми та методика їх розрахунку. Проведено оцінку організаційної структури досліджуваного закладу. Проведено аналіз фінансової діяльності кав`ярні «Nekipeloff bar and shop». Запропоновано шляхи щодо удосконалення управління виробничою програмою досліджуваного закладу
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28783
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28783.pdf Size : 727412 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge