ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
YEAR |
RANK |
27598 |
Роль системого аналізу в розвꞌязуванні складних прикладних проблем |
Радзіховська Л., Облапінський О., Романов М. |
2022-06-21 |
7 |
27591 |
Характеристика способів впливу країн на інвестиційну привабливість туризму |
Антонюк К.Г. |
2022-06-17 |
18 |
27588 |
Цілі економіко-математичного моделювання і аналізу економічних об’єктів |
Гусак Л.П. |
2022-05-27 |
19 |
27587 |
Marketing management of enterprises and its tools |
Dovhan Yu. |
2022-05-23 |
23 |
27579 |
Дистанційна форма навчання як інноваційна методика підготовки фахівців з логістики та управління ланцюгами поставок |
Довгань Ю.В. |
2022-05-19 |
36 |
27575 |
Теоретичні основи формування інвестиційної привабливості туризму в україні |
Антонюк К.Г. |
2022-05-02 |
19 |
27559 |
Сучасні гігієнічні вимоги до питної води |
Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
2022-02-15 |
82 |
27558 |
Харчова алергія |
Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
2022-02-15 |
61 |
27557 |
Сучасні гігієнічні вимоги до питної води |
Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
2022-02-15 |
66 |
27536 |
Порівняльний аналіз методів сушіння зернових культур |
Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
2022-02-15 |
44 |
27533 |
Ресторанній бізнес в Україні та світі |
Пахомська О.В., Анголюк М.А. |
2022-02-15 |
50 |
27529 |
Симбіоз смаку та користі чаю матча |
Пахомська О.В., Думанська Н. |
2022-02-15 |
47 |
27528 |
Харчова та біологічна цінність м’яса сільськогосподарської птиці |
Пахомська О.В., Косарєв В. |
2022-02-15 |
60 |
27527 |
Вершкове масло: основи технології виготовлення та асортимент |
Пахомська О.В., Лобасюк О. |
2022-02-15 |
53 |
27526 |
Безпека харчових продуктів в період пандемії covid-19 |
Пахомська О.В., Булейко О. |
2022-02-15 |
59 |
27525 |
Виробництво ковбаси: історичний екскурс |
Пахомська О.В., Барчишен В. |
2022-02-15 |
51 |
27524 |
Безпека харчових продуктів, як основа продовольчої безпеки України |
Пахомська О.В., Мащенко К. |
2022-02-15 |
52 |
27523 |
Органолептична оцінка, як складова якості харчових продуктів |
Пахомська О.В., Новіцька О. |
2022-02-15 |
56 |
27522 |
Консервований зелений горошок-корисні властивості популярного інгредієнта |
Пахомська О.В., Піхунова А. |
2022-02-15 |
61 |
27520 |
Пандемія covid-19: вплив на харчову промисловість |
Пахомська О.В., Якимчук К. |
2022-02-15 |
52 |