The Repository of VTEI
Тези доповіді
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
27598 Роль системого аналізу в розвꞌязуванні складних прикладних проблем Радзіховська Л., Облапінський О., Романов М. 2022-06-21 7
27591 Характеристика способів впливу країн на інвестиційну привабливість туризму Антонюк К.Г. 2022-06-17 18
27588 Цілі економіко-математичного моделювання і аналізу економічних об’єктів Гусак Л.П. 2022-05-27 19
27587 Marketing management of enterprises and its tools Dovhan Yu. 2022-05-23 23
27579 Дистанційна форма навчання як інноваційна методика підготовки фахівців з логістики та управління ланцюгами поставок Довгань Ю.В. 2022-05-19 36
27575 Теоретичні основи формування інвестиційної привабливості туризму в україні Антонюк К.Г. 2022-05-02 19
27559 Сучасні гігієнічні вимоги до питної води Семко Т.В., Іваніщева О.А. 2022-02-15 82
27558 Харчова алергія Семко Т.В., Іваніщева О.А. 2022-02-15 61
27557 Сучасні гігієнічні вимоги до питної води Семко Т.В., Іваніщева О.А. 2022-02-15 66
27536 Порівняльний аналіз методів сушіння зернових культур Семко Т.В., Іваніщева О.А. 2022-02-15 44
27533 Ресторанній бізнес в Україні та світі Пахомська О.В., Анголюк М.А. 2022-02-15 50
27529 Симбіоз смаку та користі чаю матча Пахомська О.В., Думанська Н. 2022-02-15 47
27528 Харчова та біологічна цінність м’яса сільськогосподарської птиці Пахомська О.В., Косарєв В. 2022-02-15 60
27527 Вершкове масло: основи технології виготовлення та асортимент Пахомська О.В., Лобасюк О. 2022-02-15 53
27526 Безпека харчових продуктів в період пандемії covid-19 Пахомська О.В., Булейко О. 2022-02-15 59
27525 Виробництво ковбаси: історичний екскурс Пахомська О.В., Барчишен В. 2022-02-15 51
27524 Безпека харчових продуктів, як основа продовольчої безпеки України Пахомська О.В., Мащенко К. 2022-02-15 52
27523 Органолептична оцінка, як складова якості харчових продуктів Пахомська О.В., Новіцька О. 2022-02-15 56
27522 Консервований зелений горошок-корисні властивості популярного інгредієнта Пахомська О.В., Піхунова А. 2022-02-15 61
27520 Пандемія covid-19: вплив на харчову промисловість Пахомська О.В., Якимчук К. 2022-02-15 52