The Repository of VTEI
Тези доповіді
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
31293 Smаrt-технології у готельно-ресторанному бізнесі Рябенька М.О., Кирилюк А.М. 2025-03-13 22
31251 Зменшення нерівності через розбудову безбар’єрного середовища в громадах України Ніколіна І. І. 2025-02-05 40
31186 Ethnocentrism and affects on interpreters/translators Nechyporenko V. 2025-01-31 29
31184 Лінгвокультурна специфіка масмедійного тексту Нечипоренко В. О. 2025-01-31 36
31179 Медіадискурс як інструмент формування медіакартини світу Нечипоренко В. О. 2025-01-31 40
31177 Інтеграція інформаційних технологій та філології у сучасному світі = Integration of information technology and philology in the modern world Головчук Ю. О., Нечипоренко В. О. 2025-01-31 27
31175 Кроскультурна психологія та проблема акультурації Нечипоренко В. О. 2025-01-31 23
31084 Характеристика перекладу наукового тексту англійською мовою Шостак У. 2025-01-29 25
31055 Інтерактивні методи навчання перекладу на заняттях з англійської мови Шостак У. В. 2025-01-29 21
31014 Підтримка ментального здоров’я в умовах роботи з вразливими категоріями населення Шуй Н. В. 2025-01-22 46
31009 Внутрішні ресурси особистості як детермінанти її саморозвитку Шуй Н. 2025-01-21 26
30983 Особливості системи соціального забезпечення в окремих країнах світу Осіпова Л. В., Булаєнко В. В. 2025-01-21 35
30981 Європейський досвід законодавчого регулювання цифрового безбар’єрного середовища Гулівата І. О. 2025-01-21 32
30978 Зовнішньоекономічна політика України в умовах глобалізації Осіпова Л. В., Корсун Д. А. 2025-01-21 25
30963 Парадигми та паралелі системи внутрішнього контролю і внутрішнього аудиту Даценко Г. В., Покиньчереда В. В., Крупельницька І. Г. 2025-01-21 18
30962 Сучасні передумови завдань з надання впевненості в міжнародному бізнесі Даценко Г. В., Крупельницька І. Г 2025-01-21 21
30957 Процеси системи управління якістю виробничих процесів у готельно-ресторанному господарстві Крижак Л. М. 2025-01-21 27
30956 Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбас Крижак Л. М., Калініна Г. П. 2025-01-21 25
30955 Штами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктів Крижак Л. М., Калініна Г. П. 2025-01-21 29
30951 Крафт у технології сиров՚ялених ковбас Крижак Л. М. 2025-01-21 26