The Repository
of VTEI
LOGIN
English
|
Українська
MAIN
BY YEARS
COLLECTIONS
BY TYPES
BY DEPS
SEARCH
ABOUT
RSS
Тези доповіді
статистика
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
.
.
.
28
ID
TITLE
AUTHOR (s)
YEAR
RANK
31293
Smаrt-технології у готельно-ресторанному бізнесі
Рябенька М.О., Кирилюк А.М.
2025-03-13
22
31251
Зменшення нерівності через розбудову безбар’єрного середовища в громадах України
Ніколіна І. І.
2025-02-05
40
31186
Ethnocentrism and affects on interpreters/translators
Nechyporenko V.
2025-01-31
29
31184
Лінгвокультурна специфіка масмедійного тексту
Нечипоренко В. О.
2025-01-31
36
31179
Медіадискурс як інструмент формування медіакартини світу
Нечипоренко В. О.
2025-01-31
40
31177
Інтеграція інформаційних технологій та філології у сучасному світі = Integration of information technology and philology in the modern world
Головчук Ю. О., Нечипоренко В. О.
2025-01-31
27
31175
Кроскультурна психологія та проблема акультурації
Нечипоренко В. О.
2025-01-31
23
31084
Характеристика перекладу наукового тексту англійською мовою
Шостак У.
2025-01-29
25
31055
Інтерактивні методи навчання перекладу на заняттях з англійської мови
Шостак У. В.
2025-01-29
21
31014
Підтримка ментального здоров’я в умовах роботи з вразливими категоріями населення
Шуй Н. В.
2025-01-22
46
31009
Внутрішні ресурси особистості як детермінанти її саморозвитку
Шуй Н.
2025-01-21
26
30983
Особливості системи соціального забезпечення в окремих країнах світу
Осіпова Л. В., Булаєнко В. В.
2025-01-21
35
30981
Європейський досвід законодавчого регулювання цифрового безбар’єрного середовища
Гулівата І. О.
2025-01-21
32
30978
Зовнішньоекономічна політика України в умовах глобалізації
Осіпова Л. В., Корсун Д. А.
2025-01-21
25
30963
Парадигми та паралелі системи внутрішнього контролю і внутрішнього аудиту
Даценко Г. В., Покиньчереда В. В., Крупельницька І. Г.
2025-01-21
18
30962
Сучасні передумови завдань з надання впевненості в міжнародному бізнесі
Даценко Г. В., Крупельницька І. Г
2025-01-21
21
30957
Процеси системи управління якістю виробничих процесів у готельно-ресторанному господарстві
Крижак Л. М.
2025-01-21
27
30956
Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбас
Крижак Л. М., Калініна Г. П.
2025-01-21
25
30955
Штами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктів
Крижак Л. М., Калініна Г. П.
2025-01-21
29
30951
Крафт у технології сиров՚ялених ковбас
Крижак Л. М.
2025-01-21
26
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
.
.
.
28