The Repository of VTEI
Кафедра товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва
1
ID TITLE AUTHOR (s) TYPE YEAR RANK
28053 Application of ultra-high-temperature processing of raw milk to improve cheese quality Semko T., Palamarchuk V., Sukhenko V. СSc 2022-11-25 114
28052 The influence of the composition of bacterial starter cultures on the maturation process and the quality of hard rennet cheese Vlasenko I., Semko T., Palamarchuk V. Сун 2022-11-25 120
28051 Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів = Іdentification and methods of detecting falsified goods Власенко І.Г., Паламарчук В.І. Рп 2022-11-24 1
28048 Innovative approaches to the development of a new sour milk product Vlasenko I., Bandura V., Semko T., Fialkovska L., Ivanishcheva O., Palamarchuk V. СSc 2022-11-24 156
28043 Dynamics of sunflower seed movement in the vibrating tray of the infrared dryer and its influence on the drying process Bandura V., Yaroshenko L., Fialkovska L., Kondratyuk D., Palamarchuk V., Paladiichuk Y. СSc 2022-11-24 150
28041 Вібраційна конвеєрна інфрачервона сушарка Паламарчук В.І., Гирич С.В., Василишина О.В., Пахомська О.В. Пнк 2022-11-24 147
25706 Застосування проблемних ситуацій у формуванні готовності майбутніх менеджерів до управлінської діяльності Василишина О.В. Сун 2020-12-23 810
25493 Algorithm for estimating factors influencing intensification of production of industrial enterprises Sharko V, Andrusenko N. СSc 2020-11-27 301
25492 Дослідження уподобань споживачів з метою пошуку напрямів підвищення конкурентоспроможності швейних виробів Тернова А.С., Григоренко І.В. Сун 2020-11-27 502
25486 Забезпечення конкурентоспроможності підприємства роздрібної торгівлі Шарко В.В., Гавенко М.С. Сун 2020-11-27 283
25483 Marketing and logistics in the activity of an enterprise: comparative characteristics and their relationship Sharko V., Marshuk L., Sіrenko S. Суз 2020-11-27 260
25480 Конкурентоспроможність підприємства: методи оцінки, стратегії підвищення Шарко В.В. Сун 2020-11-26 293
1