The Repository of VTEI
Collection: ВТЕІ
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
26809 Удосконалення технологічного процесу приготування прісного тіста для приготування борошняних кулінарних виробів підвищеної харчової цінності Свята Г.Л. 2021-02-24 1
26808 Удосконалення технології кулінарних виробів з гідробіонтів Погосян К.М. 2021-02-24 1
26807 Розробка технології зефіру з використанням синбіотичного комплексу Пахута Д. 2021-02-24 1
26806 Розробка сучасних технологій біосоусів на основі ячменю Мосійчук Д. 2021-02-24 1
26805 Розробка напоїв здорового харчування шляхом впровадження нетрадиційної сировини регіонального походження Омельчук М. 2021-02-24 1
26804 Удосконалення технологій кондитерських виробів з підвищеним вмістом білка Мосійчук О. 2021-02-24 1
26803 Вдосконалення організації клінінгових робіт в готельному господарстві Смелянський Б.Ю. 2021-02-24 1
26802 Управління поведінкою персоналу та формування організаційної культури в готельно-ресторанному підприємстві Дударєва К.В. 2021-02-24 1
26801 Стратегічна модель управління інноваційним розвитком ресторану Галянт О.А. 2021-02-24 1
26800 Внутрішній туризм в Україні: стан та шляхи активізації. Мельник А.Ю. 2021-02-24 1
26799 Проєкт гостьового будинку на 10 місць у сільській місцевості с. Рівець Мазуркевич І.О. 2021-02-24 1
26798 Безпека туристичних подорожей Пустовойт А. В. 2021-02-24 1
26797 Удосконалення технологій зернових галет з борошна пшениці-полби Буга Е.Ю. 2021-02-23 3
26796 Розробка композицій та технологій виробництва мусів на основі лохини Охрімчук О.В. 2021-02-23 3
26795 Удосконалення гранол підвищеної харчової цінності Пеліховський В.С. 2021-02-23 3
26794 Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей Ярута М.М. 2021-02-23 3
26793 Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки риби у напрямку поліпшення безпечності продукції Шкіндер М.В. 2021-02-23 3
26792 Удосконалення технології хлібобулочних виробів з цільнозернового пшеничного борошна для забезпечення комплексного формування якості продукції Васьківький Б.М. 2021-02-23 2
26791 Новітні технології борошняних кондитерських виробів з використанням мигдального борошна Шаліманова Ю.А. 2021-02-23 3
26790 Наукове обґрунтування розробки інноваційних технологій рибних продуктів Хом`юк М.М. 2021-02-23 3