ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
YEAR |
RANK |
27596 |
Атестаційний екзамен / Сertification exam: робоча програма |
Павлюк Т., Мартинова Л.,Гарбар В., Романовська Ю., Бахновська І. |
2022-06-21 |
7 |
27595 |
Виробнича практика / Practical training: робоча програма |
Павлюк Т. І. |
2022-06-21 |
7 |
27594 |
Маркетинговий потенціал в системі управління підприємством: монографія |
Поліщук І.І. |
2022-06-21 |
7 |
27592 |
Вища та прикладна математика: методичні рекомендації до самостійної роботи |
Гусак Л.П. |
2022-06-17 |
19 |
27573 |
Українська мова за професійним спрямуванням / The ukrainian language for specific purposes. Завдання для практичних занять |
Тимкова В.А. |
2022-04-27 |
106 |
27568 |
Кондитерське та пекарське мистецтво: методичні рекомендації до самостійної роботи |
Пахомська О.В. |
2022-02-16 |
319 |
27567 |
Барна справа: робоча програма |
Чорна Н.М., Іваніщева О.А. |
2022-02-16 |
114 |
27564 |
Технології харчових виробництв: завдання до лабораторних занять |
Семко Т., Пахомська О. |
2022-02-15 |
59 |
27563 |
Технології інноваційних харчових продуктів: методичні рекомендації до самостійної роботи |
Семко Т. |
2022-02-15 |
93 |
27562 |
Виробнича (переддипломна) практика: робоча програма |
Семко Т.,Фіалковська Л., Крижак Л.,Іваніщева О. |
2022-02-15 |
107 |
27561 |
Технології інноваційних харчових продуктів |
Семко Т. |
2022-02-15 |
106 |
27560 |
Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції: Методичні рекомендації до самостійної роботи |
Семко Т. |
2022-02-15 |
66 |
27558 |
Харчова алергія |
Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
2022-02-15 |
61 |
27557 |
Сучасні гігієнічні вимоги до питної води |
Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
2022-02-15 |
66 |
27556 |
Удосконалення технології виробництва масла вершкового (за матеріалами ТОВ «Бімол») |
Яворська Д.В. |
2022-02-15 |
67 |
27555 |
Удосконалення технології сметани функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Вілла Мілк») |
Яблонська С.О. |
2022-02-15 |
63 |
27554 |
Розробка технології напоїв з застосуванням екстракту буряка (за матеріалами ТОВ «АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА») |
Сторожук А.В. |
2022-02-15 |
67 |
27553 |
Удосконалення рецептур та технологій виробництва плодово-ягідного зефіру (за матеріалами ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ - ВІННИЦЯ») |
Юркова А.О. |
2022-02-15 |
67 |
27552 |
Удосконалення старовинних технологій хлібобулочних виробів із застосуванням пшеничних хмелевих заквасок, їх адаптація до сучасних умов (за матеріалами пекарні (ФОП Стадник А.В.)) |
Тарасенко Д.І. |
2022-02-15 |
58 |
27546 |
Кейтеринг: робоча програма |
Чорна Н.М., Іваніщева О.А. |
2022-02-15 |
65 |