The Repository of VTEI
Collection: ВТЕІ
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
29515 Управління прибутком та рентабельністю на підприємстві готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Білозір Володимир Володимирович, готельно-ресторанний комплекс «Вербіж», с. Верхній Вербіж, Івано-Франківська обл.») Соколюк М. 2024-07-25 0
29514 Перспективи впровадження технології обслуговування «френдлі» формату в закладах ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бойчук Юрій Володимирович, кафе «Том-ям», м. Коломия, Івано-Франківська обл.») Михалик В.-М. 2024-07-25 0
29513 Перспективи розвитку ресторанного бізнесу м. Коломия (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Веселовська Ярина Василівна, кав’ярня «Gorilla kava», м. Коломия, Івано-Франківська обл.») Кавацюк С. 2024-07-25 0
29512 Впровадження концепції антикризового менеджменту в господарській діяльності підприємств ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Магас-Покиньборода Мирослава Ярославівна, ресторан «Колиба» у вуйка Василя», м. Коломия, Івано-Фран Бирчак І. 2024-07-25 0
29511 Економіка готелів і ресторанів = Hotel and restaurant economics Рябенька М.О. 2024-07-23 0
29510 Управління якістю в туризмі = Quality management in tourism Чорна Н.М. 2024-07-23 0
29509 Шляхи підвищення ефективності міжнародної діяльності підприємства (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Сільськогосподарське підприємство «Мед Поділля», м. Вінниця») Ксенчук С. 2024-07-01 0
29508 Конкурентна політика підприємства - суб’єкта міжнародного бізнесу (за матеріалами Приватного акціонерного товариства «Володарка», м. Вінниця) Колеснік Р. 2024-07-01 0
29507 Розвиток функціональної стратегії міжнародної компанії (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Торговий Дім «Корсика», м. Вінниця») Ковальчук Ю. 2024-07-01 1
29506 Стратегії розвитку міжнародної компанії (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка мрія-Вінниця», м. Вінниця) Білозір А. 2024-07-01 0
29500 Менеджмент в туризмі = Management in tourism Антонюк К.Г. 2024-07-01 0
29499 Організація роботи інженерно-технічних служб у готелях та шляхи її удосконалення (за матеріалами «ТОВ «Готель Приват», готель «Франція», м. Вінниця») Олексієнко К. 2024-07-01 0
29498 Формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бацула Ірина Володимирівна, кав’ярня «Freycoff», м. Житомир») Маленко Л. 2024-07-01 1
29497 Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Людмила Олександрівна, готельно-ресторанний комплекс «Hide Park», с. Бохоники, Вінницька обл.») Ямцун А. 2024-07-01 1
29496 Особливості розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кубенко Олена Вікторівна, суші-бар «Sushi Like», м. Ямпіль, Вінницька обл.») Кожухар А. 2024-07-01 0
29495 Організація туризму = Tourism management Кізюн А.Г. 2024-07-01 0
29493 Удосконалення технології виробництва хліба з додаванням яблука і кориці (за матеріалами «Фізична особа –підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м.Вінниця») Слободянюк Т. 2024-06-21 2
29492 Контроль якості та безпечності харчових продуктів = Quality control and safety of food production Семко Т. 2024-06-21 0
29490 Оздоровче харчування = Health supply Семко Т. 2024-06-21 0
29489 Оздоровче харчування = Health supply Семко Т. 2024-06-21 0