ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
YEAR |
RANK |
29515 |
Управління прибутком та рентабельністю на підприємстві готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Білозір Володимир Володимирович, готельно-ресторанний комплекс «Вербіж», с. Верхній Вербіж, Івано-Франківська обл.») |
Соколюк М. |
2024-07-25 |
0 |
29514 |
Перспективи впровадження технології обслуговування «френдлі» формату в закладах ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бойчук Юрій Володимирович, кафе «Том-ям», м. Коломия, Івано-Франківська обл.») |
Михалик В.-М. |
2024-07-25 |
0 |
29513 |
Перспективи розвитку ресторанного бізнесу м. Коломия (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Веселовська Ярина Василівна, кав’ярня «Gorilla kava», м. Коломия, Івано-Франківська обл.») |
Кавацюк С. |
2024-07-25 |
0 |
29512 |
Впровадження концепції антикризового менеджменту в господарській діяльності підприємств ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Магас-Покиньборода Мирослава Ярославівна, ресторан «Колиба» у вуйка Василя», м. Коломия, Івано-Фран |
Бирчак І. |
2024-07-25 |
0 |
29511 |
Економіка готелів і ресторанів = Hotel and restaurant economics |
Рябенька М.О. |
2024-07-23 |
0 |
29510 |
Управління якістю в туризмі = Quality management in tourism |
Чорна Н.М. |
2024-07-23 |
0 |
29509 |
Шляхи підвищення ефективності міжнародної діяльності підприємства (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Сільськогосподарське підприємство «Мед Поділля», м. Вінниця») |
Ксенчук С. |
2024-07-01 |
0 |
29508 |
Конкурентна політика підприємства - суб’єкта міжнародного бізнесу (за матеріалами Приватного акціонерного товариства «Володарка», м. Вінниця) |
Колеснік Р. |
2024-07-01 |
0 |
29507 |
Розвиток функціональної стратегії міжнародної компанії (за матеріалами Товариство з обмеженою відповідальністю Торговий Дім «Корсика», м. Вінниця») |
Ковальчук Ю. |
2024-07-01 |
1 |
29506 |
Стратегії розвитку міжнародної компанії (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Солодка мрія-Вінниця», м. Вінниця) |
Білозір А. |
2024-07-01 |
0 |
29500 |
Менеджмент в туризмі = Management in tourism |
Антонюк К.Г. |
2024-07-01 |
0 |
29499 |
Організація роботи інженерно-технічних служб у готелях та шляхи її удосконалення (за матеріалами «ТОВ «Готель Приват», готель «Франція», м. Вінниця») |
Олексієнко К. |
2024-07-01 |
0 |
29498 |
Формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бацула Ірина Володимирівна, кав’ярня «Freycoff», м. Житомир») |
Маленко Л. |
2024-07-01 |
1 |
29497 |
Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Людмила Олександрівна, готельно-ресторанний комплекс «Hide Park», с. Бохоники, Вінницька обл.») |
Ямцун А. |
2024-07-01 |
1 |
29496 |
Особливості розробки та оформлення меню в закладах ресторанного господарства різних типів та класів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кубенко Олена Вікторівна, суші-бар «Sushi Like», м. Ямпіль, Вінницька обл.») |
Кожухар А. |
2024-07-01 |
0 |
29495 |
Організація туризму = Tourism management |
Кізюн А.Г. |
2024-07-01 |
0 |
29493 |
Удосконалення технології виробництва хліба з додаванням яблука і кориці (за матеріалами «Фізична особа –підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м.Вінниця») |
Слободянюк Т. |
2024-06-21 |
2 |
29492 |
Контроль якості та безпечності харчових продуктів = Quality control and safety of food production |
Семко Т. |
2024-06-21 |
0 |
29490 |
Оздоровче харчування = Health supply |
Семко Т. |
2024-06-21 |
0 |
29489 |
Оздоровче харчування = Health supply |
Семко Т. |
2024-06-21 |
0 |