The Repository of VTEI
Collection: ВТЕІ
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
27596 Атестаційний екзамен / Сertification exam: робоча програма Павлюк Т., Мартинова Л.,Гарбар В., Романовська Ю., Бахновська І. 2022-06-21 7
27595 Виробнича практика / Practical training: робоча програма Павлюк Т. І. 2022-06-21 7
27594 Маркетинговий потенціал в системі управління підприємством: монографія Поліщук І.І. 2022-06-21 7
27592 Вища та прикладна математика: методичні рекомендації до самостійної роботи Гусак Л.П. 2022-06-17 19
27573 Українська мова за професійним спрямуванням / The ukrainian language for specific purposes. Завдання для практичних занять Тимкова В.А. 2022-04-27 106
27568 Кондитерське та пекарське мистецтво: методичні рекомендації до самостійної роботи Пахомська О.В. 2022-02-16 319
27567 Барна справа: робоча програма Чорна Н.М., Іваніщева О.А. 2022-02-16 114
27564 Технології харчових виробництв: завдання до лабораторних занять Семко Т., Пахомська О. 2022-02-15 59
27563 Технології інноваційних харчових продуктів: методичні рекомендації до самостійної роботи Семко Т. 2022-02-15 93
27562 Виробнича (переддипломна) практика: робоча програма Семко Т.,Фіалковська Л., Крижак Л.,Іваніщева О. 2022-02-15 107
27561 Технології інноваційних харчових продуктів Семко Т. 2022-02-15 106
27560 Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції: Методичні рекомендації до самостійної роботи Семко Т. 2022-02-15 66
27558 Харчова алергія Семко Т.В., Іваніщева О.А. 2022-02-15 61
27557 Сучасні гігієнічні вимоги до питної води Семко Т.В., Іваніщева О.А. 2022-02-15 66
27556 Удосконалення технології виробництва масла вершкового (за матеріалами ТОВ «Бімол») Яворська Д.В. 2022-02-15 67
27555 Удосконалення технології сметани функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Вілла Мілк») Яблонська С.О. 2022-02-15 63
27554 Розробка технології напоїв з застосуванням екстракту буряка (за матеріалами ТОВ «АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА») Сторожук А.В. 2022-02-15 67
27553 Удосконалення рецептур та технологій виробництва плодово-ягідного зефіру (за матеріалами ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ - ВІННИЦЯ») Юркова А.О. 2022-02-15 67
27552 Удосконалення старовинних технологій хлібобулочних виробів із застосуванням пшеничних хмелевих заквасок, їх адаптація до сучасних умов (за матеріалами пекарні (ФОП Стадник А.В.)) Тарасенко Д.І. 2022-02-15 58
27546 Кейтеринг: робоча програма Чорна Н.М., Іваніщева О.А. 2022-02-15 65