ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
YEAR |
RANK |
30281 |
Динамічний аналіз та прогнозування кількості найманих працівників у суб’єктів господарювання за видами економічної діяльності в Україні та по Вінницькій області |
Ніколіна І. І., Чапліч К. М. |
2025-01-06 |
17 |
30278 |
Єволюція прийняття рішень у системі корпоративне управління |
Корж Н. В. |
2025-01-06 |
12 |
30252 |
Напрями відновлення логістичних ланцюгів в повоєнний період |
Довгань Ю. В., Шаповалова А. А. |
2025-01-06 |
5 |
30251 |
Дослідження шляхів забезпечення якості сиров'ялених ковбас у процесі зберігання |
Семко Т. В., Іваніщева О. А. |
2025-01-06 |
6 |
30250 |
Дослідження можливостей використання екстракту лаванди у технології вівсяного печива |
Семко Т., Іваніщева О. |
2025-01-06 |
5 |
30040 |
Перспективи розвитку інвестиційної діяльності на підприємствах ресторанного бізнесу |
Рябенька М. О., Тарлецька В. О. |
2024-12-19 |
17 |
30023 |
Окремі аспекти діяльності органів державного фінансового контролю у сфері публічних закупівель |
Даценко Г. В. |
2024-12-16 |
20 |
29982 |
Страхування життя у туризмі |
Алескерова Ю. В., Крижак Л. М. |
2024-12-13 |
17 |
29981 |
Заквашувальна композиція при створені харчових продуктів оздоровчого призначення |
Крижак Л. М. |
2024-12-13 |
17 |
29977 |
Проблеми ідентифікації та виявлення фальсифікації молочних продуктів |
Крижак Л. М., Калініна Г. П. |
2024-12-13 |
18 |
29949 |
Міжнародний ринок інжинірингових послуг |
Крижак Л. М. |
2024-12-12 |
13 |
29901 |
Features of display in the account of the process of receipt and sale of goods in the pharmaceutical industry = Особливості відображення в обліку процесу надходження та реалізації товарів фармацевтичної галузі |
Kopchykova I., Kotseruba N., Kudyrko O. |
2024-12-12 |
11 |
29900 |
Нові підходи у створені молочних продуктів нового покоління |
Крижак Л. М. |
2024-12-12 |
13 |
29893 |
Сутність поняття «фірмовий стиль» та його значення у формуванні іміджу закладів ресторанного господарства |
Мазуркевич І. О. |
2024-12-12 |
13 |
29875 |
Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельного господарства |
Вівсюк І. О. |
2024-12-11 |
12 |
29874 |
Діяльність закладів готельного господарства в умовах воєнного стану |
Вівсюк І. О. |
2024-12-11 |
12 |
29858 |
Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг |
Рябенька М. |
2024-12-11 |
14 |
29856 |
Дослідження сутності та складових матеріально-технічного забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу |
Мазуркевич І. О. |
2024-12-11 |
12 |
29844 |
Характеристика напрямів розвитку цифрового середовища в туризмі |
Антонюк К. Г. |
2024-12-11 |
19 |
29841 |
Особливості формування психологічного комфорту при здійсненні подорожей в умовах воєнного стану |
Юр’єва Н. О., Кізюн А. Г. |
2024-12-11 |
13 |