The Repository of VTEI
Collection: �������������������� ����������������������
ID TITLE AUTHOR (s) YEAR RANK
31318 Передумови, сутність і наслідки глобалізації Осіпова Л. 2025-06-10 35
31311 Роль ресторанів у збереженні культурної спадщини та підтримці місцевих виробників Постова В. В. 2025-06-10 29
31302 Вплив цифрових платформ замовлення та доставки їжі на гастрономічний туризм та розвиток місцевих ресторанів Постова В. В. 2025-04-23 110
31294 Сучасні тенденції та тренди у розвитку закладів швидкого харчування: український та глобальний погляд Постова В. В. 2025-03-26 143
31250 Проєктно-орієнтоване навчання англійської мови у ЗВО торгово-економічного спрямування Шостак У. В. 2025-02-05 123
31186 Ethnocentrism and affects on interpreters/translators Nechyporenko V. 2025-01-31 98
31177 Інтеграція інформаційних технологій та філології у сучасному світі = Integration of information technology and philology in the modern world Головчук Ю. О., Нечипоренко В. О. 2025-01-31 114
31175 Кроскультурна психологія та проблема акультурації Нечипоренко В. О. 2025-01-31 98
31172 Способи концептуалізації слова “environment” у різних типах англомовного дискурсу та його презентація засобами української мови Нечипоренко В. О. 2025-01-31 85
31063 Contextual approach in teaching English to students of philological specialties Havryliuk N. 2025-01-29 127
30995 Аналітичний огляд фіскальної ефективності непрямих податків в сучасних умовах Гнидюк І. В. 2025-01-21 83
30986 Analysis techniques as an integral part of the internal audit system Krupelnytska І. 2025-01-21 86
30983 Особливості системи соціального забезпечення в окремих країнах світу Осіпова Л. В., Булаєнко В. В. 2025-01-21 86
30978 Зовнішньоекономічна політика України в умовах глобалізації Осіпова Л. В., Корсун Д. А. 2025-01-21 77
30963 Парадигми та паралелі системи внутрішнього контролю і внутрішнього аудиту Даценко Г. В., Покиньчереда В. В., Крупельницька І. Г. 2025-01-21 93
30962 Сучасні передумови завдань з надання впевненості в міжнародному бізнесі Даценко Г. В., Крупельницька І. Г 2025-01-21 72
30956 Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбас Крижак Л. М., Калініна Г. П. 2025-01-21 88
30955 Штами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктів Крижак Л. М., Калініна Г. П. 2025-01-21 100
30951 Крафт у технології сиров՚ялених ковбас Крижак Л. М. 2025-01-21 101
30939 Удосконалення технології виробництва майонезу Фіалковська Л. В. 2025-01-20 102