ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
YEAR |
RANK |
31294 |
Сучасні тенденції та тренди у розвитку закладів швидкого харчування: український та глобальний погляд |
Постова В. В. |
2025-03-26 |
71 |
31250 |
Проєктно-орієнтоване навчання англійської мови у ЗВО торгово-економічного спрямування |
Шостак У. В. |
2025-02-05 |
78 |
31186 |
Ethnocentrism and affects on interpreters/translators |
Nechyporenko V. |
2025-01-31 |
47 |
31177 |
Інтеграція інформаційних технологій та філології у сучасному світі = Integration of information technology and philology in the modern world |
Головчук Ю. О., Нечипоренко В. О. |
2025-01-31 |
54 |
31175 |
Кроскультурна психологія та проблема акультурації |
Нечипоренко В. О. |
2025-01-31 |
46 |
31172 |
Способи концептуалізації слова “environment” у різних типах англомовного дискурсу та його презентація засобами української мови |
Нечипоренко В. О. |
2025-01-31 |
38 |
31063 |
Contextual approach in teaching English to students of philological specialties |
Havryliuk N. |
2025-01-29 |
54 |
30995 |
Аналітичний огляд фіскальної ефективності непрямих податків в сучасних умовах |
Гнидюк І. В. |
2025-01-21 |
45 |
30986 |
Analysis techniques as an integral part of the internal audit system |
Krupelnytska І. |
2025-01-21 |
45 |
30983 |
Особливості системи соціального забезпечення в окремих країнах світу |
Осіпова Л. В., Булаєнко В. В. |
2025-01-21 |
48 |
30978 |
Зовнішньоекономічна політика України в умовах глобалізації |
Осіпова Л. В., Корсун Д. А. |
2025-01-21 |
36 |
30963 |
Парадигми та паралелі системи внутрішнього контролю і внутрішнього аудиту |
Даценко Г. В., Покиньчереда В. В., Крупельницька І. Г. |
2025-01-21 |
38 |
30962 |
Сучасні передумови завдань з надання впевненості в міжнародному бізнесі |
Даценко Г. В., Крупельницька І. Г |
2025-01-21 |
35 |
30956 |
Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбас |
Крижак Л. М., Калініна Г. П. |
2025-01-21 |
42 |
30955 |
Штами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктів |
Крижак Л. М., Калініна Г. П. |
2025-01-21 |
50 |
30951 |
Крафт у технології сиров՚ялених ковбас |
Крижак Л. М. |
2025-01-21 |
43 |
30939 |
Удосконалення технології виробництва майонезу |
Фіалковська Л. В. |
2025-01-20 |
39 |
30928 |
Корпоративна маркетингово-логістична стратегія: інструмент конкурентоспроможності підприємства |
Шарко В., Андрусенко Н. |
2025-01-20 |
36 |
30909 |
Роль публічних комунікацій у взаємодії влади та громадян в умовах війни |
Махначова Н. М., Бондар В. О. |
2025-01-20 |
40 |
30903 |
Розробка напоїв з молочної сироватки |
Фіалковська Л. В. |
2025-01-20 |
35 |